Ferielejligheder Gala Holiday LuxuryZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 105 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed i et meget stille og nyindrettede bygning i centrum af Zagreb. Enestående lejlighed er indrettet i en hyggelig retro stil, der giver indtryk af byens liv, samt de bekvemmeligheder i hjemmet. Retro møbler med lige kanter eller i enkle runde former hæve stil plads. De elegante værelser, der er en interaktion af retro og moderne stil vil passe til de mest krævende verden rejsende. Røde detaljer bringe vitalitet til ethvert rum og give hende livlighed og friskhed. En luksuriøs, luftige og romantisk lejlighed vil opfylde alle dine forventninger. Føl dig hjemme i det fuldt udstyret køkken med køleskab med fryser, komfur, mikroovn, brødrister og kaffemaskine. Der er også grundlæggende fornødenheder som kaffe, te, olie, eddike, salt og sukker. Større badeværelse har et brusebad, håndvask, toilet, vaskemaskine, hårtørrer og toiletartikler. Jo mindre badeværelse har en håndvask og toilet. For hårdtarbejdende og vi har strygejern og strygebræt . Stuen består af et spisebord og sovesofa, hvorfra du kan nyde en god film på LCD-TV. Lejligheden er udstyret med air-condition og gratis wi-fi. Selvfølgelig er der to rummelige soveværelser med store komfortable dobbeltsenge (dimensioner 1,80 x 2,00 m) til at slappe af efter sightseeing eller forretningsmøde

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Bank: 50 m
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Gala Holiday Luxury
Mina Iveta Brčić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, lejligheder Gala rød, grøn og Gala Gala Lavendel i byens centrum, hjemsted for verdens mest krævende rejsende og er indrettet i henhold til alles smag. Lejligheder i Dubrovnik, til gengæld ophidse sin placering, der ligger kun 30 meter fra havet. Alle oplysninger, se Apartmanija og kontakte os med spørgsmål og forespørgsler. Tak!

Ferielejligheder Gala Holiday Luxury annonce er blevet set 5080 gange siden 04.02.2015.