Kroatiendirekte.dk Generelle vilkår for brug

Internetsiden www.kroatiendirekte.dk og alle dens sub-domæner (herefter Pages) er ejet af selskabet Do-bra d.o.o., Štefanićeva 5, 10000 Zagreb, Kroatien (i det følgende benævnt: ejeren af ​​webstedet). Som bruger af de sider, du acceptere bestemmelserne i de generelle vilkår for brug og offentliggjorte meddelelser på siderne. Hvis du ikke er enig i de generelle vilkår for brug af de sider, vi beder dig om ikke at bruge dem.

Kroatiendirekte.dk Generelle bestemmelser Dette site er ikke et rejsebureau, der lejer botilbud på vegne af eller for deres regning indkvartering ejere. Det er snarere at blive brugt som en on-line katalog af boformer i indlandet Republikken Kroatien. Det betyder, at formålet med de Kroatiendirekte.dk sider er at fremme og reklamere for lejligheder, studios, værelser, hoteller, vandrerhjem, villaer og lejre, såvel som andre typer af faciliteter med indkvartering for gæster eller som tilbyder tjenester i forbindelse med turisme , sport, rekreation og afslapning.

Personlig og ikke-kommerciel brug Begrænsning Disse sider er beregnet til personlig og ikke-kommerciel brug af brugerne. Du må ikke ændre, kopiere, distribuere, offentliggøre eller på anden måde overføre eller sælge oplysninger, tjenester eller produkter, der er offentliggjort på sider uden forudgående samtykke fra ejerne eller annoncører. Det materiale, der offentliggøres på siderne er beskyttet af ophavsret og enhver uautoriseret brug kan udgøre en overtrædelse af bestemmelserne om ophavsret og beslægtede rettigheder (Statstidende, nej. 167/03 og 79/07) og andre bestemmelser i Republikken Kroatien .

I tilfælde af overtrædelse af nogen af ​​de ovennævnte vilkår, vil din tilladelse til at bruge Pages automatisk blive trukket tilbage, og alt overført eller udskrevet materiale skal destrueres på en gang.

Ejerskab, rettigheder og ansvar Indholdet af siderne er ejet af virksomheden Do-bra d.o.o. (ejeren af ​​webstedet). Indhold, der ikke tilhører ejeren af ​​webstedet bliver brugt med samtykke fra dets forfatter / ejer og skal fjernes fra siderne på forfatterens / ejerens anmodning.

Ansvarsbegrænsning Offentliggjorte oplysninger om de Kroatiendirekte.dk sider er leveret af annoncører og ejeren af ​​webstedet kan ikke drages i væsentlig eller strafferetligt ansvarlig i tilfælde af, at oplysninger om privat indkvartering, lejligheder og / eller værelser ikke virkelig skildrer den virkelige situation. Webstedet kun annoncerer tilbud fra private annoncører inden for det område af Republikken Kroatien. Ejeren af ​​webstedet fraskriver sig ethvert ansvar på nogen måde er forbundet med brugen af internet-sider inden for det Kroatiendirekte.dk domæne, ansvar for eventuelle aktiviteter for brugerne i forbindelse med brug eller misbrug af indhold på sider, såvel som for enhver skade på brugere eller tredjeparter, der er forbundet med brug eller misbrug af Kroatiendirekte.dk indhold site.

Beskyttelse af privatlivets fred og brug af personoplysninger Dit privatliv er meget vigtigt for os, og vi vil aldrig misbruge nogen af de oplysninger du frivilligt giver på hjemmesiden. Ejeren af denne hjemmeside er forpligtet til at respektere anonymitet og privatlivets fred i det omfang, vores virksomhed tillader det.

Brugere af de tjenester, som hjemmesiden leverer, er enige om, at ejeren af hjemmesiden kan indsamle følgende personlige oplysninger:
1. Navn og efternavn
4. E-mailadresse
3. Telefonnummer

Ovennævnte personlige oplysninger er vigtige, for at gøre det muligt for annoncører og brugere, at bruge tjenesterne på hjemmesiden, disse oplysninger vil kun blive brugt til at forbinde brugeren med udbyderen (annoncøren) og vil ikke blive brugt til andre formål.

Ud over ovenstående oplysninger kan brugeren give oplysninger på andre måder, mens du udfylder formularer, søger, laver opdateringer, besvarer undersøgelser, deltager i kampagner eller bruger specielle tilbud på hjemmesiden. Disse indsamlede oplysninger forbliver anonyme, og ejeren af hjemmesiden er forpligtet til udelukkende at bruge disse oplysninger til dette formål og vil ikke videresende det til en tredjepart.

Kommentarer fra brugere (vurderinger, anmeldelser) vedrørende tjenester leveret af annoncøren, vil blive offentliggjort på hjemmesiden, hvilket ikke kræver forudgående godkendelse fra annoncøren. Ejeren af hjemmesiden kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for de oplysninger brugeren afgiver, som kan indeholde oplysninger om annoncøren. Enhver anmodning vedrørende personlige oplysninger skal anmodes af brugeren til annoncøren. I tilfælde af en klage fra annoncøren om uanstændigheder og anmodningen om at en kommentar slettes af en bruger, kan ejeren af hjemmesiden anmode om yderligere oplysninger fra annoncøren og brugeren, som kun vil blive brugt til at fastslå gyldigheden af en anmodning om sletning af en kommentar fra brugeren.

Personlige oplysninger, der gives ved bruge hjemmesiden, dvs. interaktive formularer til indsamling af oplysninger, der er på denne side (undersøgelse af privatliv mv.), vil blive brugt til strengt at overholde databeskyttelsespolitikken GDPR (EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) 2016/679 af 27. april 2016).

Du kan til enhver tid anmode om yderligere oplysninger fra ejeren om hvordan dine personlige oplysninger gemmes, bruges og distribueres. Fristen for levering er 15 dage fra datoen for indsendelse af anmodningen. Du skal indsende din anmodning skriftligt eller via e-mail.

Du kan når som helst anmode om ændringer eller sletning af dine personlige oplysninger samt andre data.

Dine indsamlede personlige oplysninger vil ikke blive brugt til andre formål end dem, der allerede er nævnt. De vil ikke blive misbrugt eller blive behandlet i hemmelighed, de vil ikke blive solgt til tredjepart, og distribution til andre uautoriserede personer, kan kun ske med den skriftlige tilladelse fra annoncøren og brugeren.

Dine personlige oplysninger registreres elektronisk og opbevares hos ejeren af hjemmesiden. Kun ejeren, administratoren og bogholderen for hjemmesiden har adgang til disse indsamlede oplysninger. Fristen for at opbevare din virksomheds dokumentation sammen med dine personlige oplysninger er 11 år. Ved udløbet af denne frist vil dine personlige oplysninger blive ødelagt

Andre former for kommunikation eller materiale, som du sender til os, såsom ros, kommentarer, forslag mv., behandles ikke som fortrolige og kan frit anvendes.

Vilkår for ophør:
Ejeren af hjemmesiden forbeholder sig ret til uden gebyr for betalt annonce, at udelukke en bruger, som på nogen måde overtræder de generelle vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden, forstyrrer hjemmesidens præstationer eller krænker annoncørens og brugerens rettigheder, og dette gælder især for brugeren, der misbruger den offentliggjorte information eller bruger indholdet på hjemmesiden forkert, især:
• kopier indholdet der er offentliggjort på Kroatiendirekte.dk og offentliggøre det på andre reklamemedier,
• lobbyisme for annoncøren til at annoncere på lignende hjemmesider eller i andre reklamemedier, ved at kontakte dem og tilbyde dem deres tjenester.

I sådanne tilfælde kan ejeren af hjemmesiden, ud over at ekskludere brugeren, kræve erstatning for påløbne skader eller tab af fortjeneste.

Ændringer i disse vilkår og andre forretningsbetingelser Ejeren forbeholder sig ret til at ændre de ovennævnte betingelser for brug af sider og andre forretningsbetingelser uden forudgående varsel.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Kroatien