Byen Zagreb er et rigt kultur- samt et stærkt økonomisk og handelsmæssigt centrum, der ligger på skillevejen mellem de vigtige ruter der forbinder Centraleuropa og Adriaterhavets kyst. Til sine besøgende og turister byder Zagreb en klassisk barok stemning i den gamle bydel Gornji Grad (dansk: øvre by), det autentiske udendørsmarked, talrige pladser, promenader og grønne parker samt et autentisk lokalt køkken og venlige værter.
Zagreb har også et rigt og varieret indkvarteringstilbud, tilpasset til enhver pengepung. Dens hoteller spænder, som i enhver anden europæisk storby, fra de store navne og topudstyrede hoteller der udgør en del af de velkendte hotelkæder til private værelser og ferielejligheder. Priserne for overnatning og andre tjenester afhænger af indkvarteringskategorien. Ud over kulturen, historien og kvalitetsindkvarteringen kan Zagreb også prale med sine imponerende omgivelser, som er fuld af udflugtsmål, gamle slotte, skicentre, rekreative centre og mange andre turisttilbud. Zagreb er omgivet af det centrale Kroaten, som er langt den største turistregion i Kroatien og omfatter otte kroatiske amter og historiske områder: Zagreb amt (kroatisk: Zagrebačka županija), Varaždin amt (Varaždinska županija), Koprivnica-Križevci (Koprivničko-križevačka županija), Krapina-Zagorje (Krapinsko-zagorska županija, Međimurje (Međimurska županija), Bjelovar-Bilogora (Bjelovarsko-bilogorska županija), Sisak-Moslavina (Sisačko-moslavačka županija) og Karlovac amt (Karlovačka županija), som omgiver byen Zagreb. Det centrale Kroatien er særlig stolt af sine fæstninger, slotte og tårne og samt af af sin kirkelige arvs skønhed og pragt.
Landsbyer i det centrale Kroatien byder ofte på overnatning i rurale og traditionelle husstande, der yder en autentisk stemning og leverer en ægte oplevelse af de centralkroatiske landsbyer.
Kroatiendirekte.dk yder mæglerservice uden provisoner i tilknytning til søgning efter overnatningsmuligheder i Zagreb og  centrale Kroatien, med alle de nødvendige oplysninger og direkte kontakt til udlejerne enten telefonisk eller via formularen i bunden af hvert tilbud. Velkommen til Zagreb!