Ferielejlighed RitaVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vodice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden ligger på første sal og er fuldt udstyret til at få familien til at føle sig godt tilpas under deres ophold. Det er indrettet i en retrostil, der minder om Middelhavet, som det plejede at være, så gæsten føler, som om han er kommet for at besøge sine bedsteforældre, i sit eget hjem. Hver detalje er valgt eller lavet med kærlighed, så den har alt, hvad en moderne husstand har brug for. Huset, som lejligheden ligger i, er omgivet af middelhavsplanter, roser, citrusfrugter, et stort figentræ og et kirsebærtræ. Gæsten har 5 minutters gang til stranden, og 15 minutters gang til centrum med alle en mindre bys faciliteter. Huset ligger i et roligt område, og der er politistation 50 m derfra. Vodice ligger perfekt ved det centrale Adriaterhav, hvilket gør det attraktivt for dagsture inden for en radius af cirka 100 km (Zadar, Šibenik, Dalmatinska Zagora, Skradin, Split, Krka-vandfaldene, Kornati, øerne Prvić og Zlarin, cykelstier , nyrenoveret promenade til nabobyen Tribunj...).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Tiden reserveres efter at gæsten har indbetalt et forskud på 30 % af boligens samlede pris til værtens konto, som vil blive meddelt gæsten, og gæsten betaler resten af 70 % umiddelbart efter kl. ankomst til lejligheden. Gæster modtages fra kl. 14.00, i den anledning vil de blive mødt personligt af deres værtinde, mens lejligheden skal forlades senest kl. 11.00 ved afrejse. Gæsten skal forlade lejligheden i samme stand, som han fandt den ved ankomsten. Vi lægger især vægt på, at rygning og brug af eventuelle rusmidler samt medbringelse af husdyr ikke er tilladt i lejligheden. Af sikkerhedsmæssige årsager er gæsten forpligtet til at slukke for klimaanlægget, lukke ovenlysvinduet på badeværelset og låse lejligheden, hver gang han forlader lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling af aftalen 30 dage før ankomst er gratis. Ved afbestilling 30-15 dage før planlagt ankomst beholder værten reservationen i et hundrede procent beløb. Hvis det afbestilles mindre end 15 dage før den planlagte ankomstdag, bibeholdes reservationen i sin helhed, undtagen i tilfælde af force majeure, hvor der med gæsten vil blive fundet en løsning til begge parters tilfredshed, hvilket i sidste ende er et fælles mål.
Afstande
  • Strand: 700 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 500 m
  • Lystbådehavn: 400 m
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
I lejligheden vil hver gæst blive mødt med en velkomstdrink, en hjemmelavet, autokton sød eller en anden specialitet for at forfriske gæsten efter at være kommet tilbage fra turen. Gæsten råder over et fuldt udstyret køkken, så han kan føle sig hjemme (køleskab med fryser, fryser, mikroovn og ventilationsovn, induktionsplade med 4 felter, blender, brødrister, elkedel, TV, 120 tv-programmer, Wi-Fi Fi, Bialetti mokka, kagemixer, siddemøbler på altanen på 12 m2, myggenet, vaskemaskine, rengøringsmidler, bad og shampoo til første hånd, toiletpapir, sengetøj og håndklæder, duge, viskestykker, parkering i husets gård under med nøgle, opbevaringsrum til opbevaring af bagage og dagligvarer, samt mulighed for at nyde modne figner for dem, der kommer efter 1.8 Værtinden syede personligt to badekåber som udtryk for opmærksomhed til sine gæster. dette er inkluderet i prisen for overnatning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Rita
Renata Ćaćić-Sambolić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

En pensioneret advokat, der tilbringer sine somre i Vodice og elsker at underholde sine venner og glæder sig, når de føler sig hjemme hos hende.

Ferielejlighed Rita annonce er blevet set 8371 gange siden 20.06.2022.