Ferielejligheder MaritaVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Marita er beliggende på 1. sal i et familiehus i en stille gade (Stablinac XI), Vodice. De ligger i nærheden af stenstrandene Imperial og Olympia Hangar med naturlig skygge og adskillige sports-, rekreations- og underholdningsfaciliteter, omkring 10 minutters gang væk (ca. 700 meter). Den første butik kan nås på 5 minutter, og Vodices centrum på 20 minutter langs promenaden ved havet. Gæsterne tilbydes gratis trådløs internetadgang og en parkeringsplads i den private gårdhave. STUDIOLEJLIGHED for 2 personer - pris per nat fra €35 til €50 LEJLIGHED 2+1 - pris per nat fra €40 til €60 Prisen per nat inkluderer alle udgifter. Minimum 7 nætter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Alle omkostninger er inkluderet i overnatningsprisen. For at reservere en tid kræves et forudbetaling på beløbet for én nats ophold. Ved at betale forudbetalingen reserveres overnatningsdatoen. Restbeløbet op til den fulde pris for boligen betales på den første ankomstdag. Ankomst til lejligheden er fra kl. 14, og afgang er indtil kl. 10, eller efter forudgående aftale med værten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen inden for 30 dage efter den reserverede dato, refunderer vi 100% af forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 1.1 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 1 km
  • Læge: 1.1 km
  • Apotek: 1.2 km
  • Bank: 1.1 km
  • Posthus: 1.2 km
  • Tankstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Marita
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juli 2023
Ros

Kudos til ejeren for en smuk lejlighed, studie 2+0. Som det er på billedet, er det også i det virkelige liv. rent, ryddeligt, roligt sted. alt tæt for forsyninger. Strand mindre end 10 min. Mr. Vugrinec er imødekommende, til samtale, instruktioner. Vidunderlige ejere, jeg anbefaler dem til alle, der ønsker fred på deres ferie. Kom, du vil ikke gå galt. Jeg har været i alle former for overnatning, men her er smukt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Feedback

Kære fru Snjezana, tak for din kommentar. Vi er glade for, at du var vores gæster.

Marijan Vugrinec
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, I vil blive budt velkommen i lejlighederne af venlige, imødekommende og diskrete værter, som respekterer gæstens privatliv. For tidsbestilling og yderligere information, kontakt os med fuld tillid. Kontaktpersoner: 091/6187-175 (Marijan) og 091/959-0268 (Tanja) Vi ser frem til din ankomst!

Ferielejligheder Marita annonce er blevet set 5150 gange siden 20.06.2023.