Ferielejligheder AnkaIrmaMakarska - Split og dens omgivelser

priser fra € 20 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Makarska og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Apartments Ankairma er beliggende i et familiehus på anden sal og omfatter lejligheder Orchid, Orange og Egypt og værelset Allo, allo. Alle lejligheder og værelser har aircondition og trådløst internet. Parkering er placeret på et stort offentligt areal 100 meter fra huset, hvor der er gratis parkering. Lejlighederne ligger i den del af Makarska, der ligger tæt på centrum og giver dig mulighed for at bruge og nyde alle de faciliteter, som byen tilbyder. Blot en ti minutters gang til centrum byder på en række muligheder såsom sightseeing ved at besøge den monumentale arv fra det XV og XVIII århundrede, sightseeing af det malakologiske museum, bymuseet og byobservatoriet. Beliggenheden er også gunstig af den grund, at den giver gæsten en rolig nat, og for dem, der kan lide et aktivt natteliv, giver det mulighed for kvalitets natteliv.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Ved længere ophold skiftes sengetøj hver 7. dag, og håndklæder oftere, hvis det er nødvendigt. - Dagleje, turistskat, sengelinned, håndklæder, udstyret køkken med de nødvendige redskaber og tilbehør, vand, el og gas forbrug, aircondition og trådløst internet er inkluderet i prisen for arrangementet. - Forskudsbetalingen er 30 % af arrangementets samlede pris. Forskudsbetalingen sker ved at indbetale penge til en bankkonto. Resten op til den fulde pris for det aftalte arrangement betales ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
1. I tilfælde af modtagelse af meddelelse om afbestilling fra gæsten, anvender ejeren reglen: - Hvis gæsten annullerer reservationen senest 7 dage efter betaling af forskuddet (senest 2 måneder før opholdet), refunderes gæsten. 95% forskud. - Afbestiller gæsten sin reservation senest 2 måneder før opholdets start, refunderes gæsten 85 % af forudbetalingen. Hvis gæsten annullerer reservationen inden for 2 måneder før opholdets start, er ejeren af boligen ikke forpligtet til at tilbagebetale forudbetalingen. 2. Hvis gæsten ikke møder op til tiden, mister han retten til overnatning og tilbagebetaling af forskuddet ved udgangen af den første opholdsdag (eller informerer ikke ejeren om sin forsinkelse). Gæsten kan finde en erstatningsbruger til samme reservation, og skal informere ejeren i tide. 3. Forlader gæsten boligenheden inden den aftalte frist, beholder ejeren hele det opkrævede beløb. 4. Hvis gæsten ønsker at afbestille den bestilte bolig, skal det ske på e-mail.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 700 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Caféer, restauranter, barer, diskoteker, danseterrasser ligger kun ti minutters gang fra overnatningsstedet. Byens havn byder på mange bådture til blandt andet øerne Hvar og Brac. For dem, der nyder naturen i umiddelbar nærhed (kun en halv times gang eller 5 minutter i bil) er der en botanisk have i Kotišina. To kilometer fra Makarska, ved den vestlige indgang til byen, ligger helligdommen Vepric, mens naturparken Biokovo ligger 5 km fra byen mod øst. I nærheden af boligen er der mange strande, der kan nås til fods (10-15 minutters gang).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder AnkaIrma
Iva Carević Peković Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er en omgængelig person. Jeg elsker at møde nye mennesker og gøre alt, hvad jeg kan for at få dem til at føle sig godt tilpas i vores lejligheder. Jeg forsøger altid at give gæsten al den nødvendige information.

Ferielejligheder AnkaIrma annonce er blevet set 41603 gange siden 04.07.2016.