Split er en by med 1.700 års tradition. Beskyttet af UNESCO og optaget på dens liste over verdens kulturarv, er den beliggende i den varmeste region ved den nordlige middelhavskyst. Split har udviklet sig fra Diocletians palads, som den romerske kejser Diocletian byggede for 1700 år siden, med hensigt  at tilbringe de sidste år af sit liv på det sted. I de bevarede dele af slottet samt dets kældre foregår der forskellige manifestationer, ligesom Diocletians aftener og andre kulturbegivenheder.
Når man besøger Split, kan man vælge mellem privat indkvartering, ferielejligheder, hoteller, villaer samt yachter og sejlbåde. Indkvarteringsfaciliteter spænder fra luksushoteller og villaer til den private indkvartering der omfatter små logier og værelser. Indkvarteringen er kategoriseret ved brug af stjernerne, der er synlige for hver facilitet registreret hos turistforeningen. Splits turisttilbud er helt bestemt kompletteret med et rigt gastronomiske tilbud, der kan prale med at være et af de sundeste køkkener i verden. Højkvalitets frisk fisk, skaldyr, blæksprutte eller kød kombineret med hjemmebagt brød og friske grøntsager og en flaske langt berømte sorte dalmatiske vine vil være et sædvenligt syn både på restaurant- og din ferielejligheds borde.
Ud over kultur, kvalitets indkvartering og gastronomi kan Split-regionen også prale af de omkringliggende områder som: Bol på øen Brač, øen Hvar, byen Makarska, Baška Voda, dvs. en række berømte turistmål.
Kroatiendirekte.dk yder mæglerservice uden provisoner i tilknytning til søgning efter overnatningsmuligheder i Split-regionen, med alle de nødvendige oplysninger og direkte kontakt til udlejerne via formularen i bunden af hvert tilbud. Velkommen til Split!