Ferielejlighed KlaraMakarska - Split og dens omgivelser

priser fra € 150 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og moderne udstyret lejlighed i en rolig del af byen. Det ligger på anden sal. Den består af 3 soveværelser (2 senge, der måler 160x200 og 1 seng, der måler 180x200), 2 badeværelser (1x bruser, 1x badekar), rummelig stue med spisestue, udstyret køkken og 2 altaner. Lejligheden ligger 5 minutters gang fra byens centrum og restauranter, og 10 minutters gang fra stranden og busstationen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Udbetalingen er 30% af den samlede pris for arrangementet og indbetales til vores bankkonto. Restbeløbet op til den fulde pris for det aftalte arrangement betales ved ankomst til lejligheden. Det er ikke nødvendigt at betale boligafgift, udgifter til el og vand, wi-fi og parkering. Ved længere ophold skiftes sengetøj hver 7. dag, og håndklæder skiftes oftere, hvis det er nødvendigt. Check-in: 15:00 Check-out: 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I tilfælde af annullering af reservationen 60 eller flere dage før den planlagte ankomst, returnerer vi hele forskudsbeløbet minus bankgebyrer til gæsten. Afbestilling 30 til 59 dage før planlagt ankomst beholder vi 50% af det indbetalte beløb, og ved annullering af reservationen inden for 30 dage beholder vi hele det indbetalte beløb.
Afstande
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Busstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Der er gratis wi-fi og parkering i lejligheden. Udstyret køkken (opvaskemaskine, ovn, elkedel, filterkaffemaskine,...).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Klara
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vladimir Pavlinović
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Klara annonce er blevet set 747 gange siden 11.02.2024.