Sommerhus Malibu OneVir - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Detaljeret beskrivelse

Villa Malibu One er et luksuriøst feriested beliggende i en afsides middelhavs fyrreskov ikke langt fra havet og spreder sig over 5000 kvadratmeter anlagt område. For dem, der beslutter at slappe af i denne smukke villa, er der en 12 meter pool, legerum, udekøkken og mange andre faciliteter, der gør besøgende uforglemmelige. Villaen har en kapacitet på 20 + 8 (20 hovedsenge og 8 ekstra senge), den maksimale kapacitet er 28 personer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Du garanterer og bekræfter din ankomst ved at betale det krævede forskud, der er 20% af den samlede pris for indkvartering. Alle oplysninger om forskuddet vil blive sendt via tilbud til gæstens e-mail-adresse. Efter modtagelse af forskuddet betragtes reservationen som bekræftet, og gæsten får tilsendt en kupon til e-mail-adressen - bekræftelse af reservationen. Resten af det beløb, som gæsten betaler ved ankomsten til villaen kontant eller ved betaling til den konto, som forskuddet blev foretaget til.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I Malibu villaer og lejligheder tror vi på de venlige bånd, vi har bygget med vores gæster i årevis. På grund af den erklærede pandemi af COVID-19-virus over hele verden besluttede vi at gøre en gest for at gøre det muligt for alle jer, hvis tillid betyder så meget for os, at annullere reservationer mere fleksibelt og "ombooke" ved hjælp af det allerede betalte forskud. De nye politikker gælder for alle eksisterende og nye reservationer foretaget gennem direkte reservation til 2021, og deres mål er at give dig mulighed for at planlægge din ferie sikkert og bekymringsfri. Afbestillingsregler: - I tilfælde af aflysning op til 21 dage før ankomst kan det betalte beløb bruges under det næste ophold. Det er ikke muligt at tilbagebetale det betalte beløb. - I tilfælde af aflysning eller ændring 21 - 0 dage før ankomst og ikke-ankomst, kan det betalte beløb ikke bruges under det næste ophold i Malibu-faciliteter. Det er ikke muligt at tilbagebetale det betalte beløb. - I tilfælde af tidlig afgang fra boligen er refusion af reservationsbeløbet ikke mulig.
Afstande
 • Hav: 600 m
 • Strand: 600 m
 • Bycentrum: 900 m
 • Dagligvarer: 200 m
 • Restaurant: 500 m
 • Læge: 1 km
 • Apotek: 1 km
 • Posthus: 300 m
 • Tankstation: 4 km
 • Sportsaktiviteter: 10 m
 • Diskotek: 900 m
 • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
- 12 meter pool med liggestole og parasoller - Udendørs legerum (billard, air-hockey, dart, bordtennis, bordfodbold) - Udstyret udendørs køkken - Udendørs havepavillon med havemøbler - Cykler (Mountainbike) - Wi-Fi internet
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Malibu One
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Varsava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2019
Fremragende sted

Smukt sted omgivet af skov, rolig og afsluttet atmosfære, rene lejligheder, stor og ren swimmingpool, dejlige værter, masser af faciliteter som spillerum, cykler og udekøkken ... vi vil helt sikkert komme igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Besima Karabegović Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Malibu-teamet repræsenterer Karabegovic-familien, der har haft succes inden for turisme i mange år. Vores mission er at give gæsterne en service af høj kvalitet og sørge for, at de får den ferie, de fortjener.