Ferielejligheder BarbaraVir - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi udlejer tre identiske større lejligheder med aircondition til 4 personer, og en mindre lejlighed til to personer. En større er i stueetagen til venstre og to på første sal. Den mindre er i stueetagen til højre. Større lejligheder har to soveværelser og en stue, mens mindre lejligheder har et soveværelse og en stue. Hver lejlighed har en separat indgang og en terrasse på 12 kvadratmeter. I lejlighederne får du alt sengetøj og service til madlavning og servering af mad og drikke. Gæster bedes medbringe egne midler til opvask og aftørring samt håndklæder til badeværelset og alt til personlig hygiejne. Den nærmeste strand (Žitna uvala) ligger 100 m. Udenfor på stranden er der grus, og i vandet er der sand. Den er velegnet til børn. Der er en lang promenade og cykelsti langs stranden. Der er flere restauranter, is og et bageri på stranden. Inden for en radius af 150-250 meter er der en frugtbutik, flere dagligvarebutikker og butikker med strandudstyr. Vores gade er ikke befærdet. Det bruges kun af sine lejere og gæster. Det er brolagt og har offentlig belysning.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når vi aftaler reservationen, sender jeg dig oplysningerne til forudbetalingen. Det betales a conto inden for 3 hverdage og er 20% af den samlede pris for reservationen. Når jeg ser din betaling på kontoen, informerer jeg dig om, at jeg har modtaget forudbetalingen. Resten kan du betale på konto få dage før ankomst eller kontant, når du ankommer til lejligheden. Det ideelle ankomsttidspunkt er kl. 13.00 og afgang om morgenen kl. 9.00. Vi bruger vandet i lejligheden til alt undtagen at drikke. Vi laver mad, børster tænder, frugter, grøntsager og bruser i det. Vi drikker det ikke, hvis det ikke er kogt. Dette er tilfældet i de fleste lejligheder på øen Vir. Alle butikker har vand nok i 1,5-liters og 7-liters flasker.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 25 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne har en stor indhegnet gård til deres rådighed. Bag huset har vi en udendørs bruser med varmt og koldt vand. Alle kan gå i bad, når de vil. Ved siden af huset, i tilstrækkelig afstand fra lejligheden, er der en grill. Det er også tilgængeligt for alle gæster. Der er også plads nok til, at børn kan lege. Og vigtigst af alt, parkerer du din bil i en indhegnet gård.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Barbara
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Barbara Florjan
Taler:
Kroatisk,
Mere om ejeren

Respekterede gæster! Vi er en familie, der har lejet lejligheder i mange år. Hvert år har vi halvdelen af vores faste gæster, der tilbringer deres sommer hos os i årevis, og de er vores bedste reklame. Nye gæster er dog velkomne og altid velkomne. Vi ønsker dig et behageligt ophold og ferie i vores lejligheder og uforglemmelige oplevelser på den smukke ø Vir.

Ferielejligheder Barbara annonce er blevet set 14298 gange siden 20.01.2023.