Ferielejligheder TonyZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Tony er beliggende i en nybygget og moderne bygning beliggende i Srednji (Knežija). Lejlighederne er beliggende i en usædvanligt stille gade, hvorfra man kun har adgang til et af de større trafikkryds i den vestlige del af byen - Selska Street og Zagreb Avenue, kun 50 meter væk. Den sydgående landsvej gader til Jarun, det største rekreative centrum i hele Zagreb, og en af de vigtigste destinationer for unge på 2 km på jagt efter alle de nødvendige sports- og natteliv. Det nærmeste Konzum-supermarked ligger 120 m fra lejligheden, Lidl ligger omkring 300 m væk, mens den nærmeste restaurant og café er 100 m væk. er det nærmeste sporvognsstoppested med en direkte linje til byens centrum (7 stop - ca. 15 min. kørsel). Fremragende trafiktilgængelighed muliggør meget hurtig ankomst af gæster fra motorveje A1 og A2 samt afgang til centrum af Zagreb (med bil i cirka 10 minutter).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingen sker kontant eller via en bankkonto, og når man foretager en reservation er det undertiden nødvendigt at betale et symbolsk forskud på 10 - 20% af den samlede lejepris. Indtjekning: fra kl Udtjekning: indtil 11:00 Børn under 2 år bor gratis i lejligheder. Vi tilbyder vaskeri og tørringsservice (det er muligt at lægge 7 kg vaskeri i hvert apparat, og hver brug opkræves 5 €). På fredage og lørdage er minimumantal nætter 2. Prisen for weekender i den 12. måned øges med 100%. Ved længere ophold tildeles rabat. Vi ønsker dig et behageligt ophold i vores lejligheder :)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 150 km
  • Strand: 4 km
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 600 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 3 km
  • Lufthavn: 17 km
  • Sportsaktiviteter: 600 m
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 125 km
Ekstra tilbud
Der tilbydes privat og gratis parkering i nærheden af bygningen. Lejlighederne er fuldt udstyret med moderne og funktionelle møbler. Hver gæst er velkommen med friskvasket og rent sengetøj, håndklæder og toiletpapir, papirhåndklæder, håndsæbe og opvaskemaskine til rådighed. Grundlæggende køkkenforsyninger såsom krydderier, olier, eddike og sukker findes i køkkenet for at maksimere brugen af køkkenet. I lejligheden finder du Nescafe og forskellige frugtteer. Det er muligt at arrangere transport af gæster fra lufthavnen, fra jernbane- eller busstationen til lejligheden samt transport ved afgang. En venlig og gæstfri vært vil guide dig til de kulturelle seværdigheder i Zagreb og hvordan du bedst kan navigere i trafikken.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tony
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Kosovo ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Tony, December 2020
Dardan

Meget gæstfri, Værelset var altid rent, og klienten var altid meget hjælpsom

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Pučišća ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Tony, November 2019
Fantastisk indkvartering

Lejligheden er smukt ren og pænt dekoreret. Det er fantastisk udstyret og har parkering. Placeringen er sådan, at du hurtigt kan komme til enhver større gennemfartsvej eller offentlig transport. Værterne er venlige og professionelle. Perfekt til en gruppe eller familie. pris meget rimelig. Den eneste ulempe er kælderen, men i betragtning af alt andet anbefaler jeg hjerteligt og håber på en ny mulighed.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Antonio Markota Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Dear Sir, tillad mig at kort introducere mig selv. Næsten alle hans arbejdsliv beskæftiger sig i turisme, og jeg meget ofte jeg vælger rollen som turister posjećivajući mange lande, og få at vide deres vidunderlige mennesker. Min familie har lejligheder på havet, og jeg deltager aktivt i driften af ​​hele systemet, hvor vores gæster og deres ønsker mest :)

Ferielejligheder Tony annonce er blevet set 57412 gange siden 10.08.2015.