Ferielejligheder FerdoŽivogošće - Split og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne er placeret på Makarska Riviera, i den lille landsby Zivogosce Blato, som tilbyder en unik oplevelse af det naturlige miljø. Fuldt udstyret til at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Alle lejligheder har terrasser med udsigt over havet (øen og halvøen Peljesac), aircondition og wi-fi, og er placeret i en blindgyde med kun få minutters gang fra den vigtigste strand og byens centrum. Parkering er fastsat for alle gæster ved siden af ​​huset. Huset er også et fælles område for grill og socialt samvær. Lejlighederne er varmt anbefales til en familieferie, og på grund af den fremragende naturlige placering af landsbyen og det rige indhold i miljøet, er vi overbeviste om at opfylde de gæster og eventyrlystne. Vi vil give maksimal privatliv mens stående til din rådighed 24 timer i døgnet, til et maksimum og mere komfortabel brug din ferie med os. Vi elsker den afslappede kommunikation, og vi er glade for at informere dig om de mange muligheder i stedet og dets nærhed. Vi glæder os til at se dig!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Lejligheden er reserveret efter betaling af depositum, som er 20% af de samlede omkostninger (minimumsbeløbet af depositum er 100 euro). Resten betales ved ankomsten i kontanter. Check-in er i eftermiddag (14 timer), check ud før 10:00. Hvis du ankommer tidligere, og hvis vi er i stand til, vil vi give dig en parkeringsplads, indtil lejligheden er klar til optagelse. Med forbehold i juni og september, med et længere ophold, tilbyder vi særlige fordele. Venligst kontakt os via e-mail for alle detaljer og oplysninger om overnatningsmuligheder, faciliteter og forbehold.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 30 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 22 km
  • Apotek: 12 km
  • Bank: 22 km
  • Posthus: 6 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 22 km
  • Lufthavn: 100 km
  • Lystbådehavn: 100 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Organiserede udflugter med båd, kan du besøge øerne Hvar, Brac, Korcula og Peljesac halvøen, gå rafting på Cetina floden eller smukke bjerg skråning, hvor der er udsigt over byen. 2 km, kan du lære om turisme i landdistrikter med lokale specialiteter og genskabe vandre i naturen Napoleon vej. Smukke Bacina søer er placeret 30 minutter væk, og en safari i Neretva-floden dalen cirka 40 minutters kørsel. Vi tilbyder dig rabat på diverse udflugt faciliteter. På stranden kan du leje vandcykler, cykler, både og både. I nærheden er tennisbaner og jet-ski faciliteter. Byen er omgivet af mange strande og skjulte bugter, og efter et bad, du kan slappe af og opdatere sig selv i restauranter ved havet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ferdo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Lubosina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Fantastisk

Ren lejlighed, udstyret med alt hvad du behøver, fremragende beliggenhed. Ubetalelig venlighed og hjælp fra værterne. Tak Ivana og Jura for en vidunderlig tid. Mange tak Ljubica for al din hjælp og venlighed. Vi anbefaler det på det varmeste, og vi vil helt sikkert vende tilbage. Ania og Tomek

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Hosty,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Absolut tilfredshed

Vi boede i en 2+2 lejlighed, separate værelser, tekøkken. Overalt rent og udstyr i god stand, ingen gamle møbler osv. Prisen er god efter min mening, uden ekstra gebyrer for aircondition, hund osv.... Natteliv kun på stranden, fuldstændig ro omkring lejligheden, vi blev overrasket. Vi så ikke ejerne meget, bare overdragelsen i begyndelsen og så til sidst, kørte vi meget rundt og nød det. Stenstrande er fordelagtige ved, at havet er virkelig krystalklart. Hvis jeg nogensinde skulle være tilbage i området, ved jeg, hvor jeg skal tage hen, og jeg tror ikke, jeg ville kigge andre steder, hvis det var tilgængeligt. Da der ikke er noget der hedder perfektion, vil jeg gerne lave en lille note. Panden på induktionskomfuret var lidt svær at varme op, den var godt nok ikke bygget direkte til induktion, men det kunne der gøres noget ved, det tog bare lidt tid, resten af opvasken var fint.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Rybnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, September 2022
Endnu en fantastisk ferie

Mange tak for endnu en fantastisk ferie. Ferdo Apartments er altid et godt ferievalg! Hilsen og på gensyn

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ljubica Brajković Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Lejligheder Ferdinand har tre unge værter: 2 brødre ejer og kæreste på en af ​​dem (det ville være mig). Fælles vi bekymrer os om lejligheder, værner afslappet tilgang, og vi er forpligtet til vores gæster så behageligt som muligt. Du vil blive budt velkommen altid i godt humør, for at komme op med sådan du vender hjem efter ferien :)

Ferielejligheder Ferdo annonce er blevet set 82215 gange siden 28.10.2015.