Ferielejlighed Murin DelfinZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 155 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden ligger i et roligt område, har parkering og garage. Det ligger ved siden af den gratis parkeringsplads på Sisters of Charity Hospital. 200 m væk fra gaden og byens sporvogn. Den indeholder 3 soveværelser, og et afslapningsrum med en sofa (som også kan bruges som kontor), 3 badeværelser, 2 terrasser, en stue og et køkken. Wifi, TV. Blot et par sporvognsstop vest for Ban Jelačić-pladsen langs den gamle bygade ILICI. Husdyr, larm, fester og lignende er ikke tilladt. Rygning er ikke tilladt. Lejligheden er beliggende på 4. sal. Grupper af unge under 28 år er ikke tilladt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
ankomst efter kl. 16.00, afgang kl. 11.00. Det er obligatorisk at oplyse telefonisk ankomsttidspunkt. Betaling ved ankomst. Inden afrejse, besigtigelse af lejligheden og i tilfælde af skade, betaling af skaden inden afrejse. For at efterlade lejligheden i uryddig og snavset stand ved afrejse, er det nødvendigt at betale et særligt rengøringsgebyr, som ikke opkræves under normale forhold.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
afbestilling 15 dage før ankomst med refusion.
Afstande
  • Dagligvarer: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 1 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Murin Delfin
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Lara Rajko
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk, Slovensk,
Mere om ejeren

Velkommen kære gæster! Jeg ønsker dig et fredeligt og behageligt ophold i vores lejligheder. Vi har været kærligt engageret i udlejning i over 12 år, og vi håber at kunne opfylde alle dine forventninger. Tak skal du have..

Ferielejlighed Murin Delfin annonce er blevet set 1756 gange siden 23.12.2023.