Ferielejlighed Mali Plac BritanacZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Apartment Mali Plac ligger i centrum af Zagreb, 1 km fra Ban Jelačić-pladsen, Gornji Grad og Cvjetni-pladsen. Indkvartering med aircondition, gratis WiFi og atmosfæren fra det gamle Zagreb er tilgængelig for gæsterne, da lejligheden ligger på en af Zagrebs smukkeste pladser, Britanski trg eller populært Mali plac, hvor Antikvitetsmessen afholdes om søndagen. Den 60 m2 store lejlighed ligger på 3. sal og består af 2 værelser - en stue og et soveværelse (værelserne har en rummelig dobbeltseng og har et fladskærms-tv med satellitkanaler), en gang, et badeværelse med bruser , vaskemaskine og hårtørrer samt køkken, som er udstyret med køleskab, ovn og mikroovn. Lejligheden er meget lys, den er udstyret med store vinduespartier i hele sin længde og har en flot udsigt over parken. Bygningen har en dejlig have med bænke. Parkering er foran bygningen på den offentlige parkeringsplads. Populære seværdigheder i nærheden - Gornji Grad, Trg bana Jelačića, Mimar Museum, Klovicevi Dvori, Botanisk Have... Min. ophold 2 nætter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling på 20% af det samlede beløb, resten af beløbet betales, når gæsten ankommer til lejligheden. Der er mulighed for transfer fra/til busstationen i Zagreb og Zagreb lufthavn. Boligskat er inkluderet i prisen. Rygning er ikke tilladt i lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 1.5 km
  • Lufthavn: 16 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mali Plac Britanac
T MV Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Ejer af lejlighed, professor og domstolsfortolker for engelsksprog. Jeg håber du nyder vores lejlighed som vi gør. Behagelig ferie, masser af solskin og smukke minder.

Ferielejlighed Mali Plac Britanac annonce er blevet set 4192 gange siden 12.12.2022.