Ferielejlighed KoFooZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Stilfuld og komfortabel lejlighed beliggende nær Maksimir Park, vil give den ideelle indkvartering for din eller forretningsfly besøg i byen. Lejligheden er 45 kvm og består af to rummelige soveværelser med dobbeltsenge og en sovesofa, køkken og badeværelse. Den er ideel til et ophold på to personer, men kan rumme 3 til 4 personer. Beliggende i en stille gade tæt på sporvogn station og taxaholdepladsen. Parkering foran bygningen er opladet, men i umiddelbar nærhed der er gratis parkering. Lejligheden er godt forbundet med resten af ​​byen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Overnatning skal bestilles i forvejen. For reservation er forpligtet til at betale et depositum på 20% af den samlede pris. Betaling kan ske via bankkonto eller nuværende konto. Betaling oplysninger, du modtager via e-mail efter din forespørgsel. Resten af ​​lejen skal betales ved ankomsten i kontanter. Kreditkort accepteres ikke. For bare én nat tillæg på 10 euro. Tidspunktet for indtræden i lejligheden: fra 16 timer på den første dag. Time afgang fra lejligheden indtil 13 am på den sidste dag af deres ophold. I tilfælde af tidligere ankomst eller afgang, skal du påpege fejlen. Vi vil komme til at møde afhængigt af tilgængeligheden af ​​lejligheder. For ophold længere end 10 dage rabat.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 80 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 2 km
  • Lufthavn: 14 km
Ekstra tilbud
Lejligheden er udstyret med varme og aircondition. Prisen inkluderer sengelinned, håndklæder, flydende sæbe, shower gel, shampoo. Vi tilbyder ubegrænset trådløst internet, kabel-tv, hårtørrer og strygejern. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige apparater og redskaber til forberedelse og servering af mad: vil du finde en mikrobølgeovn, kedel, køleskab, komfur og basale fødevarer, som sukker, salt, peber, te, kaffe.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed KoFoo
Korana Bašić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed KoFoo annonce er blevet set 5049 gange siden 07.07.2015.