Ferielejlighed BookingZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende på første sal, som består af: - Stue, spisestue, separat køkken (køkken og spisestue har en fælles balkon) - 3 separate soveværelser (to værelser har en fælles balkon) - 1Bath med toilet - 1wc - 2 altaner Lejligheden er beliggende i et nyt boligområde med masser af grønt, fredeligt miljø. Tæt på lejligheden er parker, legeplads. Den første bygning er 50 meter, omkring 6 km til indkøbscenter Ikea, Lidl butik 200 m, 20 meter til bus station, som busser opererer hver 15 minutter til bus-togstationen i Sesvete (ca. 10 minutters kørsel) og med tog til Hovedbanegården Zagreb (ca. 20 min), og en ny bus linje, der kører til hovedbanegården Zagreb (ca. 30 min). Med bil kan nås over vejbro Slavonian Avenue Louis-street Posavskog i 15 min til centrum, men i myldretiden kan bruges Zagreb omvej (loop er ca. 1 mile), hvor hver del af Zagreb og ca. 30 min

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: 20% ved booking (betaling via bankkonto) og 80% ved ankomsten I tilfælde af aflysning det fulde beløb vil blive refunderet, hvis du annullerer en måned tidligere. Ankomst tid fra 13:00 eller efter aftale. Tidspunkt for afrejse til 11:00 eller efter aftale. For flere dage rabat.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 14 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 700 m
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 3 km
  • Lufthavn: 19 km
  • Sportsaktiviteter: 20 m
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 6 km
  • Nationalpark: 30 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Booking
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Vrbas,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Booking, Januar 2016
længere ophold

Lejligheden er perfekt. Fra det første øjeblik følte jeg hjemme. Tæt på alle nødvendige faciliteter og nærhed til centrum, min uge-lange ophold i Zagreb fuldender atmosfæren. Vi anbefaler stærkt, at alle, der ønsker en længere eller kortere ophold.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Šibenik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Booking, November 2015
Stor erfaring

Lejligheden er beliggende i det nye forlig. Det er meget rummelige, pænt, behageligt indrettede og veludstyrede. Jeg må understrege, at alt er helt klart. Ejerne er nice, venlige mennesker, som er meget hurtige til at reagere, når jeg rapporterede, at vi skal være fladt. De hjalp mig med bagage og var til rådighed hele tiden af ​​mit ophold. Foran bygningen er altid nok gratis parkeringspladser. Jeg anbefale til alle dem, der kommer på forretningsrejse eller ferie i Zagreb. Jeg vil helt sikkert være tilbage!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Booking, December 2015
Det kunne ikke være bedre.

Ejere meget venlige og hjælpsomme, altid villige til at hjælpe og yderligere mindske ophold. Lejlighed meget rummelig og tilgængeligt sted, veludstyret, alt hvad du behøver og mere, varm med alle nødvendige husholdningsapparater (Sussie tørretumbler, TV, WiFi, vaskemaskine ...) og meget meget rent og ryddeligt. Sørg for at vende det første valg. Nemme anbefalinger.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Snježana Sopta Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Booking annonce er blevet set 11704 gange siden 19.04.2015.