Ferielejligheder MagnoliaVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

Magnolia-lejlighederne ligger på 1. sal i et familiehus i et roligt område i Vodice, nær hotellerne Olympia og Imperial. Lejlighederne ligger kun 5 minutters gang fra hovedstranden og 15 minutters gang fra centrum af Vodice. Gratis internet er tilgængeligt i begge lejligheder, samt parkering foran huset. Hver lejlighed har 2 rummelige værelser, et fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, induktionskomfur, elkedel, køleskab og eget badeværelse med vaskemaskine og hårtørrer. Magnolia Apartment 1 har en rummelig terrasse til at nyde varme sommeraftener, mens Lejlighed 2 har en mindre altan. Vi ser frem til din ankomst til Vodice og vores lejligheder! :)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid: fra kl. 14.00 Afgangstid: indtil kl. 10.00 Hvis du ønsker at bestille overnatning i vores lejligheder, skal du betale 30 % af den samlede pris for boligen til vores konto i Zagrebačka banka. Du kan betale resten af betalingen ved ankomsten kontant eller til en bankkonto.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Du kan afbestille din overnatningsreservation gratis 1 måned før ankomst.
Afstande
  • Lufthavn: 60 km
  • Lystbådehavn: 1.2 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Vi byder dig velkommen ved ankomsten med en velkomstdrink, vores hjemmelavede produkter såsom olivenolie, tørrede figner, mandler, fritter... I lejlighederne er der også yderligere brochurer og kataloger fra byen Vodice om de faciliteter, de tilbyder .
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Magnolia
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Tereza Storic
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejligheder Magnolia annonce er blevet set 418 gange siden 08.04.2024.