Sommerhus Wellness GudciVelika Gorica - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 220 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Velika Gorica og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Feriehuset "Wellness House Gudci" ligger på bakkerne i Vukomeričke gorice i byen Gudci. Det er omgivet af skov, vinmarker og ren natur. Den er fuld af indhold til hvile og underholdning. Det ligger 15 minutters kørsel fra Franjo Tuđman Lufthavn. Den indeholder en stor sauna til 5 personer, der har en liggeplads og mulighed for at justere temperaturen, så du har både en finsk og en bio sauna alt efter behov, gulvvarme er i hele wellness området, en hydromassage pool med et stort antal dyser og en Ozonator, der står for den konstante vanddesinfektion. En aromaterapidiffusor er tilgængelig for alle gæster. Wellness-centret er tilgængeligt 24 timer i døgnet og har sin egen separate indgang. Udsigten er kun af naturen. Mørklægningsgardiner, LED-belysning, stjernehimmel, stor termostatbruser. Den termiske dækning af poolen, temperaturen på hydromassagepoolen kan justeres individuelt. Farveterapi er tilgængelig i saunaen og hydromassagepoolen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning på ankomstdagen fra kl. 15. Udtjekning på afrejsedagen indtil kl. 11.00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Ekstra tilbud
feriehus hus til små festligheder spa center mini wellness jacuzzi finsk sauna overdækket terrasse relax zone slappe af liggestole gåture i skoven
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Wellness Gudci
Maja Božić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Wellness Gudci annonce er blevet set 3223 gange siden 19.04.2023.