Ferielejligheder IvonaTrpanj - Dubrovnik region

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og moderne udstyrede lejligheder med aircondition i det rolige område i Trpanj på Pelješac-halvøen, anlægget ligger 600 meter eller 10 minutters gang fra centrum og 250 meter eller 5 minutters gang fra stranden. Anlægget Apartments Ivona råder over fem lejligheder, hvortil vi har sikret parkering foran anlægget, fra terrassen er der udsigt til hele stedet samt færgeleje, havet og sportsfaciliteter. Lejlighederne er ideelle til ture til Dubrovnik 105 km, Korcula 20 km, Mljet National Park 25 km, Međugorje ligger kun 60 km væk, lejlighederne ligger kun 130 km fra Split og Dubrovnik lufthavne, hvilket giver dig en uforglemmelig køretur på vinvejene af Pelješac-halvøen. Du kan komme til Trpanj med færge fra Ploče, hvor turen tager 55 minutter, og ved Pelješ-broen fra enden af motorvejen, 65 kilometer eller ad vej gennem Neum (BiH) via Ston.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når du foretager en reservation, betaler gæsten os reservationsgebyret, afhængigt af lejligheden, fra €150 til €400. Du kan betale reservationen til: Ivo Brljević OTP banka Hrvatska d.d. kontonummer: 3203635787 SWIFT KODE: BIC OTPVHR2X IBAN HR08272073600. reservation skal ikke betales før aftalen er indgået og gør ikke den samlede pris. Den ideelle ankomst og overnatning til lejligheden er fra kl. 14.00, mens afgang er til kl. 9.00 OBS: I hver lejlighed er der opslået husorden på flere sprog, samt ordensregler og tidspunkt for tilladt brug af poolen Vi beder om gæster til at respektere husreglerne og for deres egen skyld samt andre gæster og naboer respekterer adfærdsreglerne ved poolen og spiller ikke høj musik gennem musikapparater. Det er ikke tilladt for personer (venner og pårørende), der ikke opholder sig i lejlighederne, at komme til såvel lejlighederne som til poolen. Blot ved at betale forudbetalingen accepterer du husordenen
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 100 km
  • Busstation: 500 m
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 300 m
  • Nationalpark: 150 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Sammen med selve overnatningsstedet tilbyder vi dig en velkomstdrink, hjælp til valg af restaurant, strandhjælp til planlægning af udflugter, en opvarmet swimmingpool med liggestole, samt en overraskelse fra ejeren for at bo mere end ti nætter i vores lejligheder. Lejlighedens pris inkluderer turistskat, brug af aircondition, el, vand, sikrede parkeringspladser, ubegrænset brug af VI FI. Vi er klar til at forbedre din ferie og gøre den uforglemmelig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ivona
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 12 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Třinec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
Fantastisk ferie

Ferien hos Ivo og Jasmínka var virkelig skøn. Takket være det vidunderlige og fredelige miljø på feriestedet Trpajn, sammen med den venlige og hjemlige atmosfære skabt af ejerne, oplevede vi en ferie, som vi vil huske i lang tid. Og selvom vi normalt ikke tager samme sted hen, vil vi her gøre en undtagelse og vi glæder os allerede til næste år.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Katowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8, Juni 2023
Fantastisk

Spændende værter, meget hjælpsomme, stor omsorg og kontakt, upåklagelige lejligheder. Jeg anbefaler stærkt. Adam

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Wieluń ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8, Juli 2021
Helligdage

God ferie afsløring. Altid hyggelig og hjemlig atmosfære. Jeg anbefaler stærkt

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivo i Jasminka Brljević Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Polsk,
Ferielejligheder Ivona annonce er blevet set 91069 gange siden 27.02.2016.