Ferielejlighed SalonaSolin - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Solin og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Dette komfortable og moderne lejlighed er beliggende i en 100 år gammel sten hus på trappen i den gamle Salona. Den er velegnet til familie, venner, par. Lejligheden på 40m2 er placeret: -Fuldt udstyret køkken Stue med sovesofa til to personer, LED TV, aircondition, Wi-Fi. værelses med queen-size seng (160x200 cm) -badeværelse med massage badekar, vaskemaskine, hårtørrer, shower gel butik renset håndklæder og sengetøj er inkluderet i prisen Børns barneseng er tilgængelig -Barbecue I haven er til rådighed -Offentlig, Gratis parkering er direkte bag vores hus God udstyret supermarked, posthus og apotek er inden for 50 til 200m Ønsker du at nyde de imponerende rester af det gamle Salona (200m) fra lejligheden, besøg Klis (4 km), få ​​en kop kaffe på pladsen Alka af Sinj (15 km) eller under væggene i fæstningen Kamerlengo (15 km) i Trogir alle let tilgængelige.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst og afrejse efter aftale
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Apotek: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 7 km
  • Jernbanestation: 7 km
  • Lufthavn: 15 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Salona
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Zagreb ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Salona, Juli 2016
Lejlighed Solon-Solin-Split region

Lejligheden er fuldt udstyret, præcis ligner billederne. Ejerne er venlige og den maksimale tilgængelige til enhver tid at gøre dit ophold mere behageligt. Gratis parkering er placeret direkte bag lejligheden og butikken er på tværs af vejen, bogstaveligt talt en 2 minutters gang. Som for transportforbindelser, lejligheden er perfekt, fordi det er en bus stop for Split på vejen foran lejlighederne, og centrum af Solin er 5 minutter i bil samme cestom.S baggrund af ovenstående, og prisen er meget overkommelig, vil vi anbefale denne lejlighed absolut alle .

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Salona, Juli 2016
Lejlighed Solin

Lejlighederne er pæne og rene, fuldt udstyret og ser nøjagtigt billederne. Ejerne er meget imødekommende og villig til at gøre dit ophold mere behageligt. Placeringen er godt forbundet med seværdigheder Solin og Split. Bus station ligger overfor lejlighederne, og det tager 20 minutters kørsel til byen Split. Jeg anbefaler alle ophold i denne lejlighed!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Mladen Bonomi Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Salona annonce er blevet set 5190 gange siden 28.03.2016.