Villa AquariusPodstrana - Split og dens omgivelser

priser fra € 200 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Podstrana og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Villa Aquarius, Podstrana, Old Village, ved 310 m over havets overflade, er det ideelle sted for en fredelig hvile og afslapning. Forbindelsen blev isoleret og nærhed af Diocletians Split, der er kun 15 km. I nærheden (3 km) er der butikker, et apotek, og mange restauranter. På samme afstand er strandene. Villa Aquarius er et luksushus, som er omgivet af en smuk stor have, beplantet med kulturer i Middelhavsområdet. I haven er en swimmingpool størrelse 10m x 4m, dybde 1,70 m. På sydsiden af ​​huset er en terrasse med liggestole og parasoller, som tilbyder en betagende udsigt over Split og de centrale dalmatiske øer. På den nordlige side af huset er et område med grill og spisebord. Villaen består af to soveværelser (et soveværelse med en dobbeltseng og et lille værelse med sovesofa), stue (TV, DVD, internet wi-fi), et fuldt udstyret moderne køkken med spiseplads og et badeværelse med bruser værelser kabine. Huset har sin egen parkeringsplads.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når reservationen er foretaget forudbetaling på 30% af de samlede omkostninger, mens det resterende beløb betales ved ankomsten. Check-in: 15,00 timer. Check-out: 10,30 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Muligheden for at komme med et kæledyr sammen forgænger samråd med ejeren.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Villa Aquarius
Višnja Kaliterna Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Villa Aquarius annonce er blevet set 4649 gange siden 18.01.2015.