Ferielejligheder LavicaPodstrana - Split og dens omgivelser

priser fra € 39 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Podstrana og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Oplev perlen fra kroatiske lejligheder - Lejligheder Lavica! Apartments Lavica er navnet på et lejlighedskompleks, hvor vi under navnet Apartments Lavica driver et firma, der administrerer familielejligheder. Under dit ophold i de lejligheder, der ejes af os, giver vi dig gæstfrihed døgnet rundt. Stol på os og vær vores gæster. Du vil blive forelsket i roen i vores fyrreskov og blive vores faste gæster. Lejlighederne ligger 50 m fra stenstenen - betonstranden, alle har aircondition, WI-FI og parkering. Lejlighederne har satellit-tv, udstyret minikøkken med alt udstyr, køleskab, mikroovn og kaffemaskine. Hver lejlighed har spiseplads, badeværelse og balkon. Øverst på bygningen er der en lille park med borde og grillplads. Foran receptionen er der en lille fyrreskov med bænke og havudsigt. Marinaen ligger 500 m væk, og 10-15 minutters gang der er mange barer, restauranter eller underholdning til havet. Vi lægger særlig vægt på hygiejne (gratis Korona).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen inkluderer: håndklæder og sengelinned, elektricitet, vand, aircondition, satellit-tv, rengøring før indtjekning, parkering, toiletpapir, vaskemiddel og sæbe ved ankomsten. Turist skat er ikke inkluderet i prisen. Det opkræves ved registrering af gæster ved ankomsten og er: 2Eur for voksne, 1Eur for børn fra 6-12. Fortæl os via e-mail, at du ønsker at booke indkvartering hos os. Vi "booker" indkvartering for dig og holder en reservation for dig inden for 24 timer. Inden for denne periode skal du sende os en kopi af betalingen til e-mailen sasa1horvat @ gmail. com for at bekræfte din reservation. Betalingsbetingelser: 25% forskud på kontoen: Lejligheder Lavica doo, Strožanačka cesta 82, 21312 Podstrana, OIB: 40122793169, Privredna banka Zagreb dd SWIFT: PBZGHR2X, IBAN: HR54 2340 0091 1103 7562 0.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskellen mellem beløbet fra forskuddet og den fulde pris opkræves i receptionen ved ankomst og indtjekning. I tilfælde af aflysning gælder følgende betingelser: op til 60 dage før begyndelsen af perioden: 95% refusion 59-30 dage før begyndelsen af perioden: 50% refusion 29-0 dage før begyndelsen af perioden: 0% refusion. Priser afhængigt af perioden inkluderer 15-25% rabat - NYT PÅ LEJLIGHEDET! Ekstra rabat mulig for længere ophold. Indtjekning: fra 16:00 på ankomstdagen Check-out: indtil 10.00 på afrejsedagen Fortæl os det i tilfælde af behov for tidlig indtjekning eller sen udtjekning. Vi kan arrangere alt! Efter modtagelse af betaling i overensstemmelse med GDPR-betingelserne vil vi sende dig en gæstregistreringsformular for at fremskynde registreringsprocessen ved din ankomst. Velkommen!
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 700 m
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 5 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Kasino: 400 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Lejlighederne er beliggende på en forhøjet del af landsbyen omgivet af indfødt middelhavsvegetation. Vi har lejligheder af typen: STUDIO størrelse 25m² til 4 personer (2 2). ET soveværelse 40m² til 4 personer (2 2). To soveværelser 45 m² i størrelse til 5 personer (4 1). Tre soveværelser størrelse 50 m² til 6 personer (5 1). Ved ankomst vil vi introducere dig til vores partner rejsebureaus program. Hvis du vil, kan vi hjælpe dig med at planlægge din ferie med forskellige udflugter, aktiviteter og oplevelser, når du afhængigt af vejret kan beslutte, hvad du vil. Vi tilbyder et rigt program fra tilbuddet om hedonistudflugter, aktive eller rekreative ferier. Vi står til din rådighed for at gøre din ferie uforglemmelig med et unikt tilbud med personlige udflugter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lavica
Saša Horvat Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Spansk,
Mere om ejeren

Jeg har været involveret i turisme i mere end 20 år. Jeg ved, at han er den bedste gæst - en glad gæst! Indkvarteringsvirksomheden er en familievirksomhed, og hele familien deltager i pleje af gæster og indkvartering i lejligheder. Vi er tilgængelige for hver gæst 24/7. Velkommen!

Ferielejligheder Lavica annonce er blevet set 17263 gange siden 15.06.2020.