Villa Vinkovi DvoriPisak - Split og dens omgivelser

priser fra € 140 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hus Vinkovi Dvori ligger i et lille og roligt sted Pisak på den dalmatiske kyst, mellem Omis og Makarska, kun 40 km fra Split. Vinkovi Dvori kan rumme op til 8 personer, der består af to rummelige etager hver med en stor terrasse til et fuldtidsophold, et moderne udstyret køkken og stue, et badeværelse med massagebruser, to komfortable og luftige værelser, aircondition, WIFI, LED TV og SAT antenne, sikker ... Stueetagen Lejligheden har en rummelig og møbleret terrasse med grill, mens lejligheden på første sal har en rummelig og møbleret terrasse med en smuk udsigt over havet og øen Brac. Flere smukke strande lige under huset Vinkovi Dvori, omkring 200 trapper, er kendt for deres krystalklare og klare hav, mens de ligger på sine småsten og småsten giver hver gæst en ideel mulighed for hele dagen at bade, slappe af og nyde solen og havet i lang tid ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Priserne er for 8 personer: Ankomst: Lørdag fra 15:00 h Afgang: Lørdag til 09:00 h Betalingsbetingelser: - 30% på forhånd ved booking bekræftelse - 70% ved ankomsten Vilkår for Annullering og Restitutioner: - Ved afbestilling 120 dage før booking dato refunderer vi 100% - Ved afbestilling af reservationen 60 - 119 dage før reservationen refunderer vi 50% - Ved afbestilling af reservationen 59 dage eller mindre før reservationen, refunderer vi ikke - I tilfælde af aflysning kan uudnyttede midler betales det følgende år
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 17 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 8 km
  • Tankstation: 17 km
  • Busstation: 17 km
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 23 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 23 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Villa Vinkovi Dvori
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 42 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Osiek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8, August 2022
Et sensationelt ophold

Nå, intet at tilføje, intet mindre, alt er i overensstemmelse med tilbuddet. Rigt møbleret hus. Jeg anbefaler Vinkovi Dvori. Vi har været i Kroatien en gang, men nu ved vi, at vi ikke kunne have fået en bedre lejlighed. Huset er rummeligt, rent og veludstyret (der var simpelthen alt (hvad dit hjerte begærer) til alle et sæt håndklæder, vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine, mikroovn, strygejern, hårtørrer, ismaskine, grill, aircondition i hvert værelse, servicebord og køkken veludstyret), perfekt til vores 8-personers team. Et hus i et roligt område med en lille have med figner og krydderurter (masser af grønt). Vi fik mere, end vi havde forventet.... Værtinden var meget sød og diskret. Vlasta bød os velkommen med kolde drikkevarer og en regional kurv med frugt, brød, skinke, ost og brød, som efter en 14-timers rejse i bilen forkælede vores ganer. Vi tilbragte det meste af tiden på den nærliggende smukke og stemningsfulde lille strand (adgang som beskrevet, som for os kun den første dag, så ud til at være lidt af en smerte for os - men det var træthed efter turen, vi måtte beundre terrænet hver næste udgang) og besøg Biokowo-observationsdækket, Split, Omis eller Dubrovnik. Og om aftenen på den skønne overdækkede rummelige terrasse, hvor vi spiste, grillede og hyggede os med et glas lækker vin leveret af Vlasta. Jeg vil ikke nævne dans på terrassen endnu. Eftermiddagene gik til et bad i en jakuzza. Tak Vlasta for tiden og atmosfæren hos Vinkovi Dvori - du var altid klar til at hjælpe os, og du besvarede alle spørgsmål med det samme. Vlasta vil helt sikkert vende tilbage til endnu en ferie!!! Mange tak.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Budapest,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8, Juli 2022
Fantastisk sted at bo i en uge

Lejligheden var perfekt! Fantastisk til to familier med børn. Vi havde velkomstgaver i køleskabet og alt var godt forberedt til grillning i haven. Fantastisk udsigt over havet, kæmpe terasse. To dejlige strande inden for 5 minutters gang. Vores vært Vlasta var meget venlig. Vi planlægger bestemt at besøge igen!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Radzymin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8, Juni 2022
Bedste sted for 4 par

Jeg anbefaler Vinkovi Dvori. Dette var vores syvende ferie i Kroatien. Vi kom til Vink Dvori ved et uheld, men nu ved jeg, at vi ikke kunne have haft en bedre lejlighed. Huset er rummeligt, rent og veludstyret (der var simpelthen alt: et sæt håndklæder til alle, vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine, mikroovn, strygejern, hårtørrer, ismaskine, grill, aircondition i alle rum, service og veludstyret køkken), perfekt til vores 9-personers team. Hus i roligt område med en lille have med figner, granatæbler, oliven og krydderurter (masser af grønt). Vi modtog mere, end vi havde forventet .... Værtinden var meget sød og diskret. Vlasta bød os velkommen med kolde drikkevarer og en kurv med regionalt pålæg, ost og brød, som efter en 20-timers rejse i bilen forkælede vores ganer. Alt i overensstemmelse med tilbuddet. En yderligere attraktion er et legerum for børn med masser af legetøj og en konsol. Vi tilbragte det meste af tiden på den nærliggende smukke og stemningsfulde lille strand. Og om aftenen på den skønne overdækkede rummelige terrasse, hvor vi spiste, grillede og hyggede os med et glas lækker vin leveret af Vlasta. Morgenkaffen smagte bedst på altanen – den bedste udsigt til solopgang, hav og bjerge. Aftenerne forløb i et boblebad. Tak Vlasta for tiden og atmosfæren hos Vinkovi Dvori - du var altid klar til at hjælpe os, og du besvarede alle spørgsmål med det samme. Vlasta, hvis denne verden ikke går amok, vil vi helt sikkert vende tilbage til endnu en ferie!!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Vlasta Antunovic Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Villa Vinkovi Dvori annonce er blevet set 50768 gange siden 14.05.2014.