Ferielejligheder PaukPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder med den bedste placering i Pakostane !! På sandstranden, første række til havet er der et nyindrettet hus med 8 lejligheder og 2 mobile homes. Fra centrum af byen er du et minuts gang væk. Alle lejligheder har aircondition, gratis trådløst internet, LCD-tv. Parkering er i gården, som er indhegnet og specielt tilpasset til børn (trampolin, dias, gynge, børnehjem, bord med lego terninger ...) Inkluderet i lejeprisen er alle køkkenredskaber, håndklæder og sengelinned samt udlejning af stranddækstole. Vaskemaskinen er i gården, såvel som udendørs bruser. Små hunde er tilladt mod ekstra omkostninger.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For lejligheder 3 1-person inkluderet i prisen er 4. For lejligheder er 5-personens nummer inkluderet i prisen. For lejligheder 6 1-person inkluderet i prisen er 7. HVER EXTRAVELY PERSON HAR OPDATERET 10 EUR !! Ved booking af reservation er 30% påkrævet som garanti for ankomst, og saldoen betales på den første dag. Ankomst er efter kl. 13.00 og afrejse til kl. 9.00. For andre vilkår for ankomst og afrejse, kontakt os venligst. Skatten er ikke inkluderet og er 10 kn pr person / dag. Når du ankommer i lejligheden, er der et depositum på 50 euro tilbage, som returneres den sidste dag, hvis der ikke er nogen skade, og lejligheden vender tilbage i tomgang.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 10 m
 • Strand: 10 m
 • Bycentrum: 200 m
 • Dagligvarer: 50 m
 • Restaurant: 40 m
 • Læge: 500 m
 • Apotek: 200 m
 • Bank: 50 m
 • Posthus: 200 m
 • Tankstation: 1 km
 • Busstation: 10 km
 • Jernbanestation: 20 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 100 m
 • Sportsaktiviteter: 200 m
 • Diskotek: 200 m
 • Kasino: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for en dagsudflugt. Mulighed for at leje en pedal.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Pauk
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Chrzanów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2019
Jeg anbefaler hjerteligt

Vi kom her i juni på anbefaling af vores venner, usikker på om dette sted passer til vores behov. Som det viste sig, er det perfekt! Lejlighederne er meget hyggelige og rene, hele bygningen er velholdt. Vi ankom med et 3-årigt barn, så en indhegnet legeplads med attraktioner for små børn viste sig at være en frelse. Vi kan lide at tilbringe tid ved havet og her er havet et par meter, og vandet er ikke dybt så ideelt til små børn. Stranden er dækket af små småsten. Ejere af lejligheder er meget rart og tilgængelige hele tiden. Som følge heraf er vi tilbage her i september, men denne gang i en større gruppe.

Anbefalet for : Natteliv, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Zubčice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5, August 2017
bedste ferie

Ferie, ikke at kritisere ... Smukke indkvartering, ren strand, venligt majitel.Byli vi allerede 3 gange og absolut gerne komme tilbage!

Anbefalet for : Natteliv, Familier med børn, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Lučenec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+1, Juli 2016
Perfekt sted for familieferie

Den bedste ferie ophold vi nogensinde har haft i Kroatien. Smukt indrettede, rene, rummelige lejligheder præcis som præsenteres i fotos. Perfekt udstyret køkken. Huset ligger direkte på den dejlige, maintianed stranden og meget tæt på byens centrum, hvad vi værdsat meget. Ejeren var meget nyttige og var til rådighed hele dagen, hvis du havde brug for. Du kan leje en cykel, båd, vandcykel, osv enten fra ejeren eller fra virksomheden ved siden af ​​hans hus og nyde ferien. Jeg ville helt klart anbefale lejlighederne Pauk til alle, der ønsker at tilbringe den perfekte ferie og især til familie med børn, som i foran huset ejeren bygget legeplads.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Vedrana Mlinar Annoncering idet 2012
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Slovensk,
Ferielejligheder Pauk annonce er blevet set 423679 gange siden 01.02.2012.