Ferielejligheder DanijelaPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Danijela er beliggende nær det attraktive Pine Beach Resort og Adria-Kozarica-lejren. Vores gæster er for det meste familier med små børn. fordi vi ligger i en stille gade uden støj og trafik. Gaden er en smule smallere ved indgangen og ikke asfalteret, men kort.Vi har gratis parkering foran huset. Vi har ikke udsigt til havet, den første strand er omkring 300 m gennem Kozarica-lejren og de andre strande er omkring 500-1000 m. Vi lejer 2 lejligheder på husets første sal. som også er den sidste. Lejligheden har 2 soveværelser, køkken med opholdsstue og toilet med bruser samt lille altan med markise. Køkkenet har et el-komfur, et komplet sæt retter, en opvaskemaskine, et køleskab med en større fryser, en vaskemaskine. Forudsat strygejern, strygebræt, hårtørrer og håndklæder samt alt sengetøj. VI LEJER EKSKLUSIVT FRA LØRDAG TIL LØRDAG. .

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter skriftlig korrespondance og gensidig aftale udsteder vi en ordrebekræftelse med alle detaljer om boligen. Det er nødvendigt at betale 30% forud ved bankoverførsel eller betaling til en foliokonto. Resten betales den første dag, dvs ved indrejse i lejligheden, bedes du forberede penge/kontanter, da vi ikke tager imod kort. For registrering i E-visitor bedes du udarbejde identitetskort/pas til voksne eller sundhedskort til børn fra Kroatien. VI LEJER EKSKLUSIVT FRA LØRDAG TIL LØRDAG. Ankomsttid efter kl. 14.00, afgangstid efter kl. 10.00. Lejligheden skal efterlades ryddelig.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Vi tilbagebetaler forudbetalinger, hvis det er nødvendigt på grund af Covid-19.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 900 m
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 300 km
  • Lystbådehavn: 20 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 20 km
  • Kasino: 45 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder daglig leje af højkvalitets herre- og damecykler med barnestol GRATIS. Pakoštane har velholdte cykelstier, og turen rundt om Vranasøen er særlig attraktiv. Der er kortere varianter og den længste er mere end 25 km. Du kan bruge cyklen til at tage et sted hen, købe indkøb eller gå til en afsondret strand. vi tilbyder også sæder til børn, der er monteret på cyklen. Gæsterne benytter grillen og hyggeområdet sammen. ALLE GÆSTER ER FORSIKRET MOD ULYKKER UNDER OPHOLDET. Turistrådet arrangerer gratis underholdning i centrum af byen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Danijela
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Santo Domingo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2023
Smukt og hyggeligt!

Apartmani Danijela var mit hjem i et par vidunderlige dage under mit ophold i Pakoštane, og jeg må sige, det er et smukt sted, der formidler fred og får dig til at føle dig hjemme. Jeg vil helt sikkert vende tilbage!

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra spansk - Vis original
Como,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Perfekt!

Vi har været gæster hos Danijela flere gange, i 2014, 2016, 2019 og i år vendte vi tilbage for fjerde gang. Lejligheden er ren, ryddelig og udstyret med alt hvad du behøver. Det er beliggende i et meget roligt område, ideelt for dem, der søger fred og afslapning og er stadig tæt på strandene og byens centrum. Danijela er en rigtig venlig person, altid nærværende og tilgængelig for ethvert behov. Hun ønsker, at hendes gæster skal være i ro og nyde deres ferie fuldt ud og er altid klar til at give anvisninger og råd om, hvad de skal se og besøge både i Pakostane og i det omkringliggende område. Vi håber at være tilbage snart!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Como,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Super!

Vi var gæster i Daniela 2014, 2016, 2019, og i år var vi glade for at kunne vende tilbage. Lejlighederne er rene, ryddelige og veludstyrede. De ligger i et meget roligt område uden for centrum, som stadig er tæt på (ca. 1 km). Ideel til familier og alle, der leder efter afslapning. Danijela er en perfekt værtinde, altid til stede og tilgængelig, både til ethvert behov og til at give forslag og ideer til, hvad man kan se og lave i Pakostane og dens omgivelser. Vi er virkelig glade for hende og hendes familie, og vi håber at kunne vende tilbage igen!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Danijela Biljecki Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster! Jeg har lejet vores lejligheder i cirka 15 år, og hver sommer glæder jeg mig til at se vores gamle loyale gæster fra alle lande, for det meste Europa, men også møde nye. Den største tilfredshed med denne forretning er den tilfredse gæst med både indkvartering og den venlige atmosfære, der udvikler sig. Jeg ønsker alle den smukkeste ferie i 2021!

Ferielejligheder Danijela annonce er blevet set 73643 gange siden 09.04.2015.