Ferielejlighed MirPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Mir (42m2, soveværelse, køkken, spisestue, stue, badeværelse, loggia), 2. sal i en lille beboelsesejendom i en rolig del af den smukke kystby Pakoštane. Det er tæt på nationalparkerne KORNATI og KRKA, 200 m fra den ornitologiske park ved VRANA-søen (5 minutter til fods) og byerne Zadar, Šibenik og Biograd. Pakoštane har en af de smukkeste øgrupper ved Adriaterhavet med forskellige strande på over 3 km lange, samt et stort antal cykelstier. Vigtige faciliteter (strand, centrum, butik, apotek) i en afstand af omkring 800 meter eller 10-15 minutters gang. Lejligheden har egen parkeringsplads inkluderet i prisen (nr. 8) samt stor daglig parkeringsplads nær alle større strande og midt i byen, som er opkrævet. Lejligheden er fuldt udstyret, smart TV, aircondition, med vaskemaskine og gratis internet-WIFI. Satellit-tv (HOT BIRD, EUTELSAT, HOTBIRD, med over 500 programmer), så vores gæster fra Europa og regionen kan se deres yndlingsprogrammer normalt. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum ved reservation 30% til kontoen, bekræftelse via "booking voucher". Reservationer uden indbetalt depositum vil ikke blive registreret. Hvis der er en gratis tid, er det muligt at booke kortere ophold på 7 nætter efter forudgående aftale. I dette tilfælde opkræves der et ekstra rengøringsgebyr på 70 EUR. Betaling af det fulde beløb ved ankomst og inden indrejse i lejligheden kontant eller forud til kontoen med bekræftelse af betaling. Adgang til lejligheden på ankomstdagen fra kl. Forlader lejligheden på afrejsedagen kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Muligheden for at returnere depositum med en skriftlig annullering via e-mail mindst 15 dage før den reserverede ankomstdato. Ved afbestilling mindre end 15 dage i forvejen beholder vi det fulde depositum. Telefonisk eller mundtlig aflysning er ikke mulig.
Afstande
  • Hav: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 600 m
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 800 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 800 m
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Pakoštane er kendt som en rekreativ cykeldestination for mange turister med velholdte stier. Bådture til Kornati Nationalpark organiseres dagligt og afgår fra byens havn. I nærheden (3 km) ligger den mest berømte TEMA-FUNPARK ved Adriaterhavet, nær Biograd (Crvena Luka). Lejligheden har sin egen "Husbog" med udførlig brugsanvisning, husregler og nyttig information til turister.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mir
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Velika Gorica,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Mere end anstændig indkvartering.

Lejligheden er som beskrevet og på billederne. Det er ekstremt rent og ryddeligt, kudos til værten for det. Den kan godt ventileres natten over og blive og sove uden at tænde for aircondition. Den ekstra seng (+2) rækker ikke helt til to, muligvis til mindre børn.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Apartmani Zec Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi ønsker, at vores gæster skal tilbringe en behagelig og kvalitetstid på at bo hos os og på den smukke kroatiske kyst. Kære gæster, velkommen!

Ferielejlighed Mir annonce er blevet set 12779 gange siden 07.03.2022.