Ferielejligheder Iris CroaticaOroslavje - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 174 per nat
Detaljeret beskrivelse

Iris Croatica består af to lejligheder, Iris Croatica SUPERIOR K og Iris Croatica DELUX J. ETAGE: - rummeligt soveværelse med seng 200*210, eget bad og toilet - sauna STUE: - Køkkenet er udstyret med alt hvad du behøver for at føle dig som din eget hjem, spisestue og stue - soveværelse med to separate senge (110*210), som kan kombineres til én (220*210) om nødvendigt - sovesofa i stuen (seng 190*240) - badeværelse - separat toilet - rummelig terrasse Fælles opvarmet pool (29*), solterrasse, gynger, rutsjebaner og trampolin, barnesenge, høje stole, underholdning (brætspil, minifodbold, badminton) Hver af vores lejligheder kan rumme 4 personer på basissengene og 2 på den ekstra seng. Parkering i gården er til rådighed for alle vores gæster - Restauranter, butikker, et hospital ligger i nærheden - centrum af hovedstaden Zagreb og alle de faciliteter, det tilbyder, er 40 km væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Iris Croatica K, superior lejlighed accepterer kæledyr. Ophold af kæledyr opkræves yderligere med et beløb på €25 per nat. Det maksimale antal kæledyr i huset er 1, der vejer op til 20 kg eller 2 mindre kæledyr, der vejer op til 20 kg. Bekræftelse af reservationen sker ved indbetaling af 30 % af det samlede beløb for den ønskede opholdsperiode til anlæggets ejers girokonto, og resten af beløbet kan indbetales enten til girokontoen senest d. forud for dagen for gæstens ankomst til anlægget eller kontant ved ankomst til anlægget. Ved betaling af forudbetalingen sender vi reservationsbekræftelsen til gæsten på e-mail for den ønskede opholdsperiode med det nøjagtige antal personer/der skal bo i anlægget
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
BETINGELSER FOR ANNULLERING AF RESERVATION: • Ved udeblivelse (uden forudgående afbestilling) i den reserverede periode, beholder ejeren af anlægget forudbetalingen - 30% af det samlede beløb for reservationen. • Ved annullering af reservationen 21 eller flere dage før den aftalte feriedato har gæsterne ret til at bruge forudbetalingen til en anden fri dato efter eget valg. Det er muligt at ændre aftalen to gange inden for betingelserne i denne aftaleafbestillingsbetingelse, hvorefter gæsten mister retten til tilbagebetaling af forudbetalingen og muligheden for at benytte den. , ejeren af anlægget kan annullere reservationen med en detaljeret forklaring til gæsten og give gæsten mulighed for at vælge en hvilken som helst alternativ gratis dato med en tilsvarende rabat på 20% på hele det oprindeligt aftalte beløb for reservationen. • Ved at betale forudbetalingen for aftalereservationen accepterer gæsten "Reservation Cancellation Conditions".
Afstande
  • Hav: 175 km
  • Strand: 175 km
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 7 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 5 km
  • Lufthavn: 55 km
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Kasino: 5 km
Ekstra tilbud
vi henvender os individuelt til hver af vores gæster, og afhængigt af deres ønsker hjælper vi med at gøre deres ferie ubekymret og perfekt. Vi står til rådighed for både rådgivning og hjælp til organisering og booking af adskillige aktiviteter, som Zagorje tilbyder - vi har forsøgt at sikre, at hvert øjeblik i Iris Croatica er fyldt med glade og ubekymrede stunder for vores store og små gæster - vores indhegnede have på 5000 m2 er et paradis for de små, der med vores børns legeplads, trampolin, fodboldmål kan mærke magien ved at lege udendørs, og forældre har ro i sindet ved, at deres små er trygge - det, der gør os særligt glade, er, at vi er anerkendt som den perfekte destination for ferier for store familier eller vennegrupper - vores vi tilbyder gæster, der kommer i en større gruppe, den unikke mulighed for at tilbringe dagen udendørs sammen og nyde luksusen af en fælles opvarmet pool, solbadningsområde, liggestole, plads til socialt samvær med en grill, og alligevel bor hver af dem i deres egen lejlighed, der tilbyder dem privatliv, deres egen sauna og et spabad til 5 personer på egen terrasse.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Marina Skušić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vores navne er Marina og Petar. Sammen med vores børn er vi meget glade for at være dine værter, hvis du vælger Zagorje-regionen til din ferie. I den lille by Oroslavje, i hjertet af Hrvatski Zagorje, og kun tredive kilometer væk fra Zagreb, åbner to søster, moderne og luksuriøst indrettede lejligheder Iris Croatica deres døre for dem af jer, der leder efter fred og afslapning. Bygget på en rummelig, udsigts-beskyttet have på 5.000 m2, tilbyder vores lejligheder dig den hvile og oase af fred, du længes efter. Tillad dig selv at glemme tiden og haste, at opleve fuglesangen og duften af morgendug. Nyd bevidst øjeblikket og lad solen, vinden eller regnen styre din tid. Her spiller tiden ingen rolle, og derfor er hvert øjeblik værdifuldt. En fælles opvarmet swimmingpool, et område til solbadning og en lund, der giver skygge i sommervarmen, og mange ekstra faciliteter såsom minifodbold og badminton gør din ferie uforglemmelig. Gynger, rutsjebaner og en trampolin glæder vores yngste gæster, mens forældre skødesløst ser deres leg fra liggestolene i haven. Hvis du tillader det, vil vi gøre vores bedste for at få vores lejligheder til at føles som dit eget hjem, fordi vi har indrettet dem med stor kærlighed og opmærksomhed for at give dig, der søger ro og afslapning, alt hvad du behøver for at gøre din ferie på kontinentet uforglemmelig. I umiddelbar nærhed af hovedstaden og alle de attraktioner, den byder på, og på den anden side, i naturens og landlige fredens omfavnelse, oplev dit eget eventyr, for Zagorje har alt, der gør et ægte eventyr - slotte, skove , stier, historier og sagn, god mad og smilende mennesker. Tilbring din ferie helt alene, med din familie eller med venner i vores hjemland rigt på historie, gode vine og lokal mad. Vi er sikre på, at du vil vende tilbage og gøre det hele igen.

Ferielejligheder Iris Croatica annonce er blevet set 240 gange siden 05.04.2024.