Ferielejlighed ThorOpatija - Kvarner

priser fra € 90 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Opatija og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Denne lejlighed ligger i Volosko, en lille fiskerlandsby 2 km fra centrum af Opatija. Bygningen har udsigt over havet og ligger kun 30 m fra de første strande. Den første restaurant ligger 10 meter fra lejligheden. Det er muligt at bruge WiFi i hele anlægget. Der er to klimaanlæg i bygningen, en i stuen og den anden i soveværelset. Køkkenet har opvaskemaskine. Lejligheden har også fladskærms-tv med satellitkanaler. Denne lejlighed er beregnet til 2 personer!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når du ankommer til lejligheden, skal du betale et depositum på €150 i tilfælde af skade. Dette gebyr vil blive opkrævet kontant. Depositummet vil blive returneret til dig ved udtjekning. Det fulde beløb af dit depositum vil blive returneret kontant efter inspektion af boligen. Indtjekning til lejligheden er muligt fra kl. 16.00 til 23.00, og udtjekning fra lejligheden skal ske fra kl. 06.00 til kl. 10.00. Betalingsmodel: gæsten betaler det fulde beløb ved indbetaling til kontoen ved reservation af lejligheden. Denne facilitet skal reserveres mindst 7 dage før ankomst. Børn må ikke opholde sig i denne facilitet. Rygning er ikke tilladt i bygningen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten kan annullere reservationen gratis op til 14 dage før ankomst. Gæsten betaler det samlede beløb i tilfælde af afbestilling senest 14 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotek: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Thor
Vedran Davidović
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Thor annonce er blevet set 3173 gange siden 24.03.2023.