Ferielejlighed MimicaOmiš - Split og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed (77 m2) ligger 2 minutters gang fra centrum, på 3. sal i et familiehus. Den består af 2 soveværelser med dobbeltsenge (den ene med dobbeltseng og den anden med to separate senge, der kan tilsluttes), komfortabel stue med sofa (2 ekstra senge), stue monteret fuldt udstyret køkken, toilet / badekar / bruser, terrasse 25 m2) med udsigt over havet, centrum af gamle bydel og nærliggende bakke, wi-fi, aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine, ... Da der ikke er en sådan mulighed i byens centrum, er parkering sikret på den offentlige parkeringsplads (100 - 450 m) på ejerens bekostning. Alle arrangementer (kulturelle, underholdende, sportslige, rekreative mv.) Finder sted i umiddelbar nærhed af denne indkvartering. Der er kun 4-5 minutters gåtur væk: En stor sandstrand, der især er egnet til børn og ikke-svømmere, gode restauranter, caféer, tavernaer, markeder, butikker, apotek, ambulance, bank, posthus, udvekslingskontor, lokal busstation, udflugtshavn ....

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling: Forskudsbetaling 20%, og resten ved ankomsten af ​​gæsten i lejligheden. Ankomst tid: helst efter 14:00 h, Afgangstid: senest kl. 09:00 Inkluderet i prisen: alle skatter, parkering, air condition, slutrengøring af lejligheden, vaske linned og håndklæder, vand, el, gas, internet og tv.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 20 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 70 m
  • Jernbanestation: 26 km
  • Lufthavn: 45 km
  • Lystbådehavn: 90 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 25 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Placeringen er specielt velegnet til turister, der kommer med fly, tog, bus, fordi de ikke behøver en personlig bil til byen. For en tur eller udflugt er det muligt at bruge en god lejebil.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mimica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Gdańsk,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2019
fantastisk

Superkontakt lige fra starten af reservationen. Fejlfri e-mail-kontakt, før vi forlader modtog vi alle de nødvendige oplysninger for at få fejlfri til lejligheden. Ejeren er en meget flot person og ser efter gæster som familie. Lejligheden er i en fantastisk beliggenhed, tæt på alt og en fantastisk udsigt fra terrassen, derudover fuldt udstyret (opvaskemaskine, vaskemaskine osv.) Og den vigtigste livreddende aircondition. Vi følte os hjemme. Vi håber at komme tilbage en dag. Vi anbefaler Marta, Hania, Grzegorz, Rafał.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Hej Marta

Tak Marta for den dejlige kommentar. Du har været en stor gæst, og jeg vil varmt anbefale dig som gæst til alle dine fremtidige udlejere. Hvis du igen er min gæst, vil det være min største belønning. Hej til hele dit team.

Zamość,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2018
fantastisk

Fantastisk lejlighed. Boligudstyr godt. Meget god beliggenhed i centrum af den smukke by Omis. Overalt meget tæt. En smuk udsigt fra terrassen. Meget hyggelige ejere. Strand meget tæt. Butikker, pengeautomater, restauranter meget tæt på. Byen er smuk. Tak Mario for en lækker fisk til middag, som du har forberedt på os. Det var meget godt. Jeg anbefaler 100% denne lejlighed. Hilsner til dig og din kone .... Vi var meget tilfredse med dig. Tak Ela Krzysiek Anna og Marek Polska.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Kære Elzbieta, Anna, Marek, Kryzstof

Tak for dine venlige ord. Du var de perfekte gæster. Jeg håber, at vi vil gentage alt det, der var rart for os. Mit hus er til dig, dine familie og venner er altid åbne. Med venlig hilsen af ​​Rose og Maria.

Omiš,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, September 2015
Jope

Lejligheden couldn 't være bedre! Det var præcis som annonceret meget ren og havde en stor placering. Køkkenet var også stor, så vi havde mulighed for at lave mad til os nogle gange. (Det har endda en opvaskemaskine !!). Det er beliggende lige i centrum af gamle bydel ved siden af ​​restaurant, barer og et minut væk fra havet, hvor det 's muligt at svømme. Mere i midten du kan ikke være! Mario og Rozarija var stor værter. Mario gav os en varm velkomst og nogle gange texted os, hvis vi stadig nyder opholdet. Også, Mario og Rozarija gjorde deres bedste for at få oplysninger for os at komme til Plitvice-søerne, og da det var klart, at vi ønskede at leje en bil, Mario arrangeret, at en af ​​hans venner kunne samle os op på lejligheden til at køre os til Biludlejning. I slutningen af ​​vores ophold, kom Matea til appartment til at tjekke os ud. Hun var meget venlig og spurgte os, hvad de kunne forbedre vedrørende lejligheden. Selvom vi didn 't havde anbefalinger til hende, fordi alt var stor. Tak Mario og Rozarija, vi virkelig nød det. Vi vil anbefale dette sted 100%, og heldigvis ville bo igen! Mange tak!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Joppa

Tak for dine varme ord. Du var vidunderlige gæster og for dig intet vi ikke var svært at gøre. Det var en sand fornøjelse. Vi ser allerede frem til næste sommer og re at have det sjovt med dig. Hej alle, og Maria af Rosenkransen.

Vis alle anmeldelser
Rozarija (Ruža) i Mario Mimica Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Pensioneret, men stadig med nok energi. Min kone og jeg er meget åbne mennesker med en følelse af gæstfrihed og nye venskaber. En af de ting, der gør os lykkelige, er, at vi lever i en smuk hjørne af verden - vores Omis. Under dit ophold hos os vil vi ikke unødigt blande sig, men vi vil helt sikkert forsøge at gøre alt for at gøre dig føle i dit eget hjem.

Ferielejlighed Mimica annonce er blevet set 49505 gange siden 30.01.2014.