Ferielejlighed MendyOmiš - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Omiš og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Rummelig lejlighed med 2 badeværelser og to soveværelser, i et privat, afsondret hjem. Det har en rummelig gård med siddepladser møbler. Fra gården kan du komme ind i et stenhus med grill og en dam. Lejligheden har en direkte adgangsvej, så du hurtigt kan komme til alle de nærliggende destinationer. Anlægget ligger 7 minutters gang fra to strande og centrum med sine mange caféer og butikker. Et værelse har en dobbeltseng; den anden har tre enkeltsenge. Barneseng er inkluderet. En spisestue til 7 personer med et veludstyret køkken med alle apparater og redskaber, har en tv og dvd-afspiller. I stuen er der to sofaer (130 cm seng), garderobe og skrivebord. Også tv og SAT modtager. Lejligheden har aircondition med to klimaer og har gratis trådløs internetadgang. Der er også to badeværelser, og en veranda med en ferie sæt. Solterrasse. Sikker. Vask. Gratis parkering.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling kontant ved ankomst i sin helhed. Ideel ankomsttid på 15 timer, og afgang i op til 10 timer. Skader depositum er 100 euro, som når du vender tilbage og inspicere lejligheden vil blive fuldt tilbagebetalt, hvis alt er fint. Forskudsbetaling for reservation er 30% af de samlede overnatninger på ejerens giro konto. Ophold på mindre end 3 nætter er 30% dyrere.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 600 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 20 m
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 6 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen. På din anmodning kan vi arrangere transport, udflugter, rafting på Cetina mod et ekstra gebyr. Hvis der er en ulykke, vil vi ringe til nødhjælp. Vi tilbyder sikkerhed for dine værdigenstande i safen. Du kan frit nyde grill og tærter, ved hjælp af det røgfri køkken. Vi vil med glæde fortælle dig, hvor du skal have god hjemmelavet mad og hvor du kan drikke kaffe og anbefale udflugter og interessante ting. Værten ligger på gulvet ovenfor, du kan altid kontakte et spørgsmål, og du vil også have et værtscellenummer. Til dine behov vil vi ringe til Taxi og Leje en bil. Vi er glade for at tilbyde dig et besøg på skaldyrsgården, hvor du kan købe muslinger til billige priser. Hvis du vil udforske det omkringliggende område med cykler, arrangerer vi leje en cykel til dig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Mendy
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 11 anmeldelser
Samobor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Mendy, Juni 2018
Yderst tilfreds

Vi er glade for værterne. Yderst venlige og gæstfrie mennesker. Fuld hjælp og nyttige tips. De gjorde vores ophold i lejligheden nemmere. Lejligheden er meget komfortabel og rummelig. Yderst pæne !!! Rummelig gård til middag og samtale. Fremragende WiFi. Vi følte os komfortable og afslappede, som om vi var hjemme. Jeg anbefaler bestemt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Koprivnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Mendy, Juli 2017
Hold dig fra 2017/10/05

Venlige værter og vidunderlig atmosfære. Hvil for sjælen, ånd og krop. Vi kan varmt anbefale til alle.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Mendy, Juni 2017
vores anbefalinger

Lejligheden er pæn, nye og moderne. Værterne er meget venlige og på din tjeneste. Grunde smukke. Meget flot ferie! Vi nød og har vores anbefalinger.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Magdalena Marinčić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Jeg er en husmor, pensionist. Jeg elsker Værelset og jeg gerne give gæstfrihed. Mit ønske er at se mig føle sig hjemme. For du har forberedt og fuldstændig re-redigeret luksuriøs og rummelig lejlighed. Hvis du har spørgsmål er jeg til din rådighed. Min familie vil gøre en ekstra indsats i oversættelse, interviews, dine spørgsmål og hjælp. Velkommen!

Ferielejlighed Mendy annonce er blevet set 23199 gange siden 02.05.2015.