Ferielejlighed AdrianOmiš - Split og dens omgivelser

priser fra € 86 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Omiš og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

ADRIAN er den eneste lejlighed i hele anlægget, der garanterer dig fuldstændig privatliv - ingen distraktioner fra andre gæster! Det er moderne møbleret, aircondition, komfortabelt og rummeligt, med alle husholdningsapparater, har stabilt WIFI og er beliggende i en stille gade i den nordlige del af Omiš. Den består af en stor lejlighed på 1. sal med separat indgang fra gaden gennem en have med duftende urter, og har lukket garage i stueplan med udgang til gaden. Mod nord er et skovklædt bjerg, mod øst er en rummelig terrasse (25m2) med en baldakin ideel til at nyde en stor grill, mens mod syd er en stor balkon (16m2) velegnet til solbadning eller aftenafslapning i komfortable liggestole eller på en gynge med udsigt over byens centrum, floden Cetin og havet. Lejligheden har 2 badeværelser og 2 rummelige værelser, køkken og separat stue. Omiš er ikke stor, så du kan nemt gøre alt til fods: bagerier, banker, butikker, caféer er omkring 5 minutters gang væk, og på 10 minutters gang kan du nå byens centrum med mange restauranter, og de store sandstrand "Punta" ligger der.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat og alle skatter er inkluderet i prisen for overnatning. Prisen per nat er den samme for et vilkårligt antal personer i lejligheden - den maksimale kapacitet er 5 personer (4+1). Det nordlige værelse har plads til 2 personer på en stor dobbeltseng (180x200), det sydlige rum har plads til 1 person hver på 2 enkeltsenge (90x200) + 1 person på en ekstra seng (en sovesofa: på gæstens anmodning kan det placeres i det sydlige værelse eller stuen). Børn er inkluderet i det samlede antal personer. En seng til babyer op til 2 år er tilgængelig på anmodning uden ekstra omkostninger. For at sikre reservationen er det nødvendigt at betale 20 % af den fulde pris i EUR på forhånd som en forudbetaling direkte til ejeren af boligen via bankoverførsel (internetbank), og de resterende 80 % kontant (EUR ) ved ankomst til boligenheden. Gæstereceptionen er fra kl. 16.00 til 23.00. På den sidste dag af opholdet er gæsten forpligtet til at forlade boligen inden kl. 10.00. Betalingsmetoder: bankoverførsel (internetbank) og kontanter (ved ankomst).
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbeløbet tilbagebetales ikke, hvis annulleringen af reservationen skete inden for en periode på 30 dage før ankomstdagen. I tilfælde af annullering af reservationen før denne periode, refunderes beløbet for forudbetalingen fuldt ud ved betaling via banktransaktion.
Afstande
  • Hav: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 700 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 100 m
  • Jernbanestation: 25 km
  • Lufthavn: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten venter en velkomstdrink på jer i køleskabet, så I kan slappe af efter turen. Aircondition, grill, internet, pengeskab, barneseng (på forespørgsel) og garage er inkluderet i overnatningsprisen. WiFi er hurtigt og stabilt i bygningen, såvel som udenfor på terrassen og altanen. Det store tv i stuen byder på fornøjelsen af at se NETFLIX-filmprogrammer på dit sprog. Hvidevarer er komplet: Nescafe DolceGusto kaffemaskine, filter kaffemaskine, sandwich brødrister, blender, vandvarmer, mikroovn og klassisk ovn, kogeplade, hårtørrer, strygejern, opvaskemaskine og vaskemaskine. De omkringliggende bjerge er fulde af afmærkede vandrestier, og Cetina-floden giver mulighed for sejlads, adrenalin-rafting og ZIPline, mens bådture til øen Brač er tilgængelige til søs hver dag. Brochurer om disse aktiviteter på flere sprog er tilgængelige i anlægget. Du kan tage en bus eller bil på din egen tur til Split (25 km) eller Makarska (35 km).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Adrian
Julijana Madunić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi forestillede os vores lejlighed "Adrian" som en rummelig, charmerende og moderne udstyret bolig i en rolig del af byen Omiš, som tilbyder fuldstændig privatliv til sine gæster. Kære gæster, vi inviterer dig til at komme og slappe af og nyde sommerens glæder. Vi er her for dig!

Ferielejlighed Adrian annonce er blevet set 5303 gange siden 18.11.2022.