Ferielejligheder Villa NoaMimice - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Mimice og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Villa Noa ligger på den vestlige side af byen Mimice, med en smuk panoramaudsigt over Mimice, Makarska-rivieraen, bjerget Biokovo og øen Brač. Huset er omgivet af fyrreskov og oliventræer, med kun to naboer. Et ideelt sted for et fredeligt og afslappende ophold med en perfekt oplevelse af Dalmatien. Virkelig et sted, hvor bjerget møder havet. Lejlighederne er moderne indrettede og fuldt udstyret til at give dig det mest behagelige ophold. Alle lejligheder har aircondition, udsigt over havet, en rummelig terrasse eller have og privat parkering til rådighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning: fra kl. 14.00 Check ud: indtil kl. 9.00 Betaling: kontant betaling ved ankomst. For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at foretage en forudbetaling på EUR 180,00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Annullering af reservationen med tilbagebetaling af forudbetalingen er mulig op til 60 dage før den forventede ankomstdato. I tilfælde af afbestilling inden for en periode på 60 dage før forventet ankomstdato, tilbageholder vi hele beløbet for forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Lejlighed 2+2 - ID: 73216 er udstyret med et opvarmet spabad til 5 personer. Brugen af hydromassagekarret er inkluderet i prisen for natten.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Noa
Zeljana Mimica Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Polsk,
Ferielejligheder Villa Noa annonce er blevet set 8843 gange siden 01.08.2022.