Ferielejligheder GoranMimice - Split og dens omgivelser

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Mimice og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Smuk lejlighed, udstyret i en rolig del Mimica, med udsigt over more.Objekt er beliggende 5 minutters gang til stranden. Lejligheden har to soveværelser, badeværelse, køkken og spisestue med en balkon med en fantastisk udsigt over havet. Ved indgangen er åben terrasse, hvor freden læse bøger, spise morgenmad eller bare nyde den storslåede udsigt, der strækker sig til øerne og havet. Mimice er en lille turistby, ideel til familie odmor.S ene side er havet, på den anden side af bjergene, kan du kombinere en aktiv ferie med hvile og liggende på de reneste kyster Dalmatien.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvordan til at betale kontant, kreditkort. 25% depositum kræves på booking. Tid ankomster: 16T Afgang tid: 10h
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotek: 10 km
  • Posthus: 600 m
  • Busstation: 10 km
  • Lufthavn: 55 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ejeren arrangerer ture ad søvejen (dit skib) til de nærliggende øer (Brac, Hvar, Vis ...), ture til Dubrovnik, Split, Trogir med kyndig vejledning. Også organiserede udflugter til nationalparker Krka, Plitvice Lakes, Medjugorje og lignende. Kontakt os med tillid, vil du opleve en dejlig ferie på vores Middelhavet. Muligheden for organiserede morgenmad, middage og mere med den tidligere meddelelse. Leje varevogne, biler, scootere og både. Transfer fra lufthavnen og omvendt. Indstillinger organiseret morgenmad, middag grill og andre omsættelige.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Goran
Dajana Gradištanac Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Goran annonce er blevet set 7344 gange siden 01.02.2015.