Ferielejligheder NivesMarušići - Split og dens omgivelser

priser fra € 33 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Marušići og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Apartments Nives ligger i en lille landsby Marusici på Omis Riviera. Terrassen i lejligheden har en smuk udsigt over de omkringliggende øer og bjerget Biokovo. Vores hus ligger i et roligt og malerisk område, væk fra trafikstøj, hvor du kan nyde en afslappende ferie og glemme alt om stressende hverdag. Den anden række mod havet giver dig en let tilgængelig strand, en af de smukkeste i Dalmatien, som ikke er overfyldt, fordi der ikke er adgang til biler. Der er en naturlig vandkilde på stranden, og du kan finde solbeskyttelse i den naturlige skygge. Der er også et supermarked i nærheden, 10 minutters gang væk og en restaurant få skridt væk. Huset har tre lejligheder, de på første og anden sal lejes. Lejlighederne er udstyret med LCD og aircondition, badeværelse, fuldt udstyret køkken, terrasse, grill og privat parkering ved huset. Værterne bor i stueetagen og kan gøre din ferie endnu bedre med gode tip relateret til regionen, udflugter og steder, der er værd at besøge.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Gæsternes afgangstid er for A1 (større lejlighed) indtil 9:00 og ankomst fra 12:00. Afgangstid for gæster til A2 (mindre lejlighed) indtil kl. 12 og ankomst fra kl. Forskuddet er 20%. Efter din henvendelse sender jeg dig detaljerne til betaling og bekræftelse af reservationen. INSTRUKTIONER TIL ANKOMST PÅ HIGHWAY A1 LEJLIGHED AFGANG SESTANOVAC-MARUSICI 17 km Tag motorvej A1, frakørsel SESTANOVAC. Kør gennem Zadvarje, Gornja Brela, Dubci, og efter 8 km når du havet (vej D8), og fortsæt derefter med at køre lige ad D8. Efter Pisak når du Marušić. Stop ved siden af det første hus på højre side af vejen, drej rundt som om du skal tilbage til Pisak og efter 20 m vil du se skiltet PUT BORKA. Drej til højre, følg vejen, og du vil se vores hus i krydset, lige til venstre for dig. SPLIT-OMIŠ-MARUŠIĆI 42 KM Hvis du kører ad D8-vejen, skal du følge skiltene mod Omiš og nå Marušić efter 42 km. Efter at have set skiltet på vejen PUT BORKA, drej til højre, så kommer du til vores hus.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 15 km
  • Apotek: 15 km
  • Bank: 15 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 500 m
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 40 km
  • Lystbådehavn: 15 km
  • Sportsaktiviteter: 15 km
  • Diskotek: 10 km
  • Kasino: 15 km
  • Nationalpark: 100 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink, juice og vores hjemmelavede rødvin er inkluderet i prisen. Bag huset fører en anlagt vandresti over strandpromenaden dig til et nærliggende sted, hvor du kan forfriske dig med is eller en drink på de lokale caféer. Hvis du er en fan af løb, kan du bevare din daglige kondition på den 15 km lange macadamvej, der fører fra centrum til Omis. Fans af rafting eller svømning i floden kan let organisere en tur til Omis og nyde den smukke kløft ved floden Cetina. Kortere ture til øen Brac kan bookes i nabobyen Mimice. Dette sted er også en fremragende base for at udforske regionen, korte ture fra Trogir til Makarska er lette at organisere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nives
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Львів,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2021
Respons

Perfekt lejlighed. Ren, behagelig. Alt er tilgængeligt ned til mindste detalje. Udsigten fra terrassen er smuk. fotografering formidler ikke alt det skønne. Nær 3 smukke strande uden støj og travlhed. Ejerne af huset er meget venlige og omsorgsfulde mennesker. Jeg har aldrig mødt så oprigtige mennesker. Min familie og venner er glade for ferien. Jeg anbefaler stærkt Apartments Nives, og vi kommer helt sikkert tilbage næste år. I min personlige bedømmelse nummer 1.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Zrinka Baburica Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hilsen til potentielle gæster! Jeg vil være din vært i Nives-lejlighederne. Jeg er tilgængelig 0-24 og altid klar til at give nøjagtige oplysninger om alt, hvad du er interesseret i, hvor er den nærmeste tankstation, en god restaurant, hvor du skal tage på en tur ... Jeg ser frem til din ankomst!

Ferielejligheder Nives annonce er blevet set 10037 gange siden 04.06.2021.