Ferielejlighed ALDIMakarska - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden ligger i en rolig del af byen, kun 5 minutter til centrum og 2 minutters gang til stranden. Foran bygningen er der en terrasse, der tilbyder vores gæster en behagelig hvile og afslapning. Foran lejligheden er der en parkeringsplads til gæster i vores lejlighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 700 m
  • Busstation: 700 m
  • Jernbanestation: 60 km
  • Lufthavn: 75 km
  • Lystbådehavn: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Af hensyn til vores gæster og i betragtning af den ekstraordinære situation i forbindelse med Covid 19 tager vi pauser mellem skift for at rengøre og desinficere lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed ALDI
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Novi Sad,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2023
Husmands hus

Først og fremmest vil jeg gerne rose lejlighedens renlighed og ryddelighed med 5* Det ligger på et yderst fredeligt og roligt sted, med en "gemt væk" gårdhave og terrasse fyldt med blomster og grønt. Afstand fra stranden er 50m. Forudsat parkering til biler. Alt er lige ved hånden ... fremragende beliggenhed! Vi blev mødt med en velkomstgave, da vi ankom til lejligheden, og da vi tog afsted. Tak til de søde værter... Som en, der har holdt ferie i Makarska i 17 år, kan jeg frit sige, at dette er den BEDSTE lejlighed indtil videre!!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Bakić,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
En drømmeferie

Alle fremtidige rejsende og gæster, tror på, at du ikke vil begå en fejl, hvis du beslutter dig for en ALDI-lejlighed. Værtens service er på niveau med det antal stjerner vi har givet, rene fem. Lejligheden er ren og pæn, udstyret med alt hvad du behøver, jeg vil gerne fremhæve: et stort køleskab med flere frysere, opvaskemaskine, strygejern, tv, aircondition og parkering. Værterne var de første til at byde os velkommen og sende os afsted med en gave (det er ikke relevant for vurderingen, men det er bestemt en behagelig overraskelse). Vi brugte slet ikke bilen under vores ophold i Makarska, stranden "på den anden side af vejen" med varmt turkisblåt hav, alle faciliteter i nærheden, for børn...voksne...langs den lange promenade ved havet. De kunne liste alle plusserne i lang tid, der er ingen minusser. Kom, se, oplev og nyd en ubekymret ferie! Hilsen fra Slavonien!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Łódź,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juni 2023
RBI Ch.

Den venligste ejer, vi blev mødt og mødt med gaver. Den atmosfæriske, farverige lejlighed med en charmerende have har alt hvad du behøver, og det, der er vigtigt for mig, er rent. Søde killinger kommer på besøg 2 minutter til stranden. Til nærmeste butik 200 m. Til centrum med 10-15 minutters gang. Jeg anbefaler det med god samvittighed!!!

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Diana Ravlić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Spansk, Tjekkisk, Sovakisk, Slovensk, Polsk, Russisk,
Ferielejlighed ALDI annonce er blevet set 30917 gange siden 10.02.2019.