Sommerhus ZaneticKorčula - Kroatiske øer

priser fra € 150 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Korčula og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Feriehus Zanetic ligger i Babina Bay på øen Korcula, 15 min. fra forliget og alt indbo. Det har tre soveværelser med badeværelser, et i stueetagen, de to andre på første sal, plus en ekstra seng i stuen. Hvis du har brug for en pause fra civilisationen, har du brug for stilhed kun forstyrret af lyden af havet, du har brug for hvile for din sjæl og krop. Du elsker uberørt natur, romantik og fuldstændig privatliv. Du vil udforske skjulte bugter, du kan lide at cykle, SUP-boarding, lange gåture ved havet eller bare dase ved havet på en privat strand... . DETTE ER STEDET FOR DIN FERIE. Bemærk: Anlægget er drevet af solenergi.!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling på 30% af overnatningsprisen ved reservation på lejers konto, resten 7 dage før ankomst eller ved kontant afhentning af nøgler. Sikkerhedsdepositummet er 200 euro, som vi returnerer ved ankomsten, hvis genstanden er korrekt efterladt, og der ikke er nogen skade. Ankomst fra kl. 15. Afgang kl. 10.00. Reservationer er kun fra lørdag til lørdag! Bygningen drives udelukkende af solenergi. Vi står til din rådighed for andre henvendelser. (tlf., e-mail)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
*Refusion af forudbetalingen i tilfælde af annullering af reservationen 60 eller flere dage før ankomst 100%, *ved annullering inden for 60 til 30 dage 50%, minus omkostningerne ved banktransaktionen. *ved annullering af reservationen inden for 30 dage - ingen tilbagebetaling af forudbetaling. I alle andre tilfælde tilbagebetales forudbetalingen ikke. VIGTIG! Hvis du ikke kan komme på grund af den nye COVID-situation, det vil sige ændringer i din eller vores lands politik relateret til COVID, afregner vi tilbagebetalingen af forudbetalingen efter aftale.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 14 km
  • Dagligvarer: 10 km
  • Restaurant: 14 km
  • Læge: 14 km
  • Apotek: 1.4 km
  • Bank: 14 km
  • Posthus: 14 km
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 14 km
  • Lystbådehavn: 20 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
2 mountainbikes, 2 SUP boards - gratis, sikret bådplads hvis du ejer en. Når du ankommer til lejligheden, finder du: -velkomstdrinks I køkkenet finder du: -basiskrydderier (salt, peber, sukker...), -olivenolie 0,25l, eddike 0,5l, -instant kaffe, te, koldt vand.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Zanetic
Petar i Lucija Zanetic Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi er et gift par fra Blato, Korcula, ellers producerer vi olivenolie på traditionel måde. I de sidste par år begyndte vi at renovere vores familiens hjem og besluttede at tage rollen som vært. Vi rejser ofte og prøver at se på tingene fra en gæstes perspektiv. Velkommen! Peter og Lucia

Sommerhus Zanetic annonce er blevet set 32202 gange siden 06.12.2019.