Ferielejlighed House in FlowersKorčula - Kroatiske øer

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Korčula og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed hus i blomster (45 m2) og 100 år. gammelt stenhus omgivet af en smuk have fuld af blomster, appelsiner, citroner, mandariner og andre middelhavsplanter, og alle gæster med have er meget glade. I skyggen af en kiwi med vandet fra vandet fra springvandet tilbringer du afslappede uforglemmelige timer. Lejligheden har et soveværelse, badeværelse og stue med køkken med aircondition og satellit-tv. Det ligger i en stille gade og har privat parkering. Stranden ligger 300 m væk, og på 15 minutters gang ved havet kan du nå den gamle bydel. Kun 5 minutters gang fra lejligheden er der en indendørs olympisk swimmingpool, tennisbaner og praktiske stier ved havet til at løbe og gå, og dette giver mulighed for en aktiv ferie året rundt. Placeringen af byen Korcula tillader dagsture til Dubrovnik, Split, Mostar, Hvar og Mljet National Park.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation er det nødvendigt at betale et forskud på den bankkonto, som vi senere sender dig. Ankomsttid på 14 timer og afgangstid senest 11 timer. (efter aftale er forskellige ankomst- og afgangstider mulige)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 900 m
  • Lufthavn: 80 km
  • Lystbådehavn: 1.2 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 900 m
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ankommer til vores by Korcula, ønsker vi, at dit ophold skal være fuld af lykke, tilfredshed og flygte fra dine daglige bekymringer. En taxa, der møder dig på vores bekostning, tager dig om et par minutter til lejligheden, hvor en flaske vin og lokale produkter venter på dig. Når du ikke har lyst til at lave mad, og du er træt af at svømme og solbade på de smukke strande, står den ældste restaurant i Korčula til din rådighed, som kun ligger 20 m væk, og hvis hjemmelavede mad ikke efterlader dig ligeglad. Under dit ophold på mere end 7 dage har du en gratis bådtur på Korcula-Peljesac Riviera, som leveres af ejeren.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed House in Flowers
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3, August 2021
Korcula i hjertet!

Fremragende indkvartering i en meget rolig del af Korcula, og kun en femten minutters let gåtur ved havet er nødvendig til den gamle bydel. Lejligheden er udstyret med alt hvad du har brug for. Alt er det samme som på billederne, lev endnu smukkere. Værterne er fremragende, meget venlige og diskret og er tilgængelige for alle og giver gode råd og oplysninger. Grundlæggende en vidunderlig ferie på Korcula! Alle anbefalinger til overnatning og særlig ros til værterne!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Beograd,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3, Juni 2021
Fremragende indkvartering og ferie på Korcula

Vi kom til Korcula for første gang på ferie, vi boede i perioden fra 18.06. - 04.07.2021. år er disse forældre med to børn. Lejligheden ligger i en stille, fredelig gade omgivet af smukke plantager med sydlige frugter og blomster. I nærheden er der butikker (Tommy marked og Konzum), færge, restauranter, ambulance. Byens centrum ligger 15 minutters gang derfra. Indkvartering er en ny, ren, ryddelig og behagelig seng, som vist på billederne fra stedet. Vi blev mødt af en flaske velkomstvin og vidunderlige kager af fru Mare Kralj. Ivo Kralj gav os alle de nødvendige oplysninger om Korcula og udflugter i nærheden, altid tålmodige til at give svar på alle vores spørgsmål. Jeg roser venlighed af ejeren og ved denne lejlighed takker jeg dig for alt leveret. Jeg håber at se dig igen. Milan, Dragana, Andrej og Dunja.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3, Juli 2020
Adriaterhavets perle

Kort sagt, alt er perfekt! Vi er på Korcula for første gang, og hun glædede os. Lejligheden ligger i en fantastisk beliggenhed tæt på butikker, restauranter, centrum, havnen, færgehavnen, klinikken, den gamle bydel, stranden, men i en rolig og fredelig del af Korcula. Lejligheden i blomster omgivet af citrus træer giver gæsten en hjemlig atmosfære af fred og afslapning. Faciliteten er ren og ryddig, nye møbler, seng meget behagelig. Insektbeskyttelse (myggenet) på vinduerne er også en vigtig detalje for os. Parkering i gården i skyggen. Ejerne, fru Mara og Mr. Ivo, er for hvert kompliment, venlige, venlige, interessante, kommunikative, med et ord, perfekte værter. De påpegede os alle de vigtige og smukke destinationer og begivenheder, der skulle besøges på Korcula. Fru Mara heiet os op hver dag med tomater og blommer fra hendes have. Vi var heldige, at vi blev mødt af et par appelsiner (selvom de modnes om vinteren). De bedste appelsiner i verden. Anbefaling til alle dem, der ønsker at udforske øen, bugter, for dem, der elsker historie, fordi Korcula er fuld af historiske steder, og for dem, der elsker gode taverner og restauranter. Tak Mara og Ivo for alt, vi følte os hjemme, og vi vil helt sikkert vende tilbage til Korcula og til din smukke oase af fred og blomster. Tanja, Tomo og Ines

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar: Lejlighed Blomsterhus

Vi er glade for, at du var tilfreds med dit ophold i Korcula og vores lejlighed. Du var ekstremt kær, kulturel og frem for alt hensynsfuld gæster, som vi takker dig for. Vi håber, at vi får muligheden for at se hinanden igen, hvilket ville være en stor fornøjelse. Hilsen alle fra Mara og Iva

Vis alle anmeldelser
Mara Kralj Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg elsker at rejse og vide, hvad der er brug for et behageligt ophold. Jeg elsker blomster, som du kan se fra billederne af min have.

Ferielejlighed House in Flowers annonce er blevet set 38986 gange siden 12.09.2016.