Villa Apartments DujeKaštela - Split og dens omgivelser

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Duje er beliggende i en rolig beliggenhed i Kaštel Lukšić, i et familiehus. Der er tre lejligheder i bygningen. Inde i bygningen giver værterne dig parkering, og til din rådighed er en 45 kvadratmeter stor swimmingpool med et rummeligt område til solbadning, en grill og en åben havepavillon ideel til familiesammenkomster. En stor have med en gård giver plads nok til, at dine børn kan lege. Hvis du vil lære den rige historie i dalmatiske byer at kende, ligger lejlighederne mellem to bymæssige turistmål, Split og Trogir. Gæstfrie og hjertelige værter vil gøre deres bedste for at gøre dit ophold endnu mere behageligt og smukt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationen bekræftes af en forudbetaling på 30A% af hele regningen. Ankomsttid fra kl. 14.00, afgangstid indtil kl. 10.00. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen er 30% af det samlede beløb og betales senest 3 dage efter reservationskontrakten. En tilbagebetaling af forudbetalingen er mulig, hvis reservationen annulleres 40 dage før ankomstdagen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 1.2 km
  • Lufthavn: 4 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink inkluderet i prisen!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Villa Apartments Duje
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Torino,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Villa Apartments Duje, Juni 2015
Fredelig og smuk!

Min kone og jeg tilbragte en vidunderlig uge i indkvartering af Mr. Zec efter at have mistet min hotelreservation. Lejlighederne er rene, haven er smuk, området er roligt og ejeren er en meget sød og interessant. Vi anbefaler stærkt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Kaštela,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Villa Apartments Duje, Juni 2015
Meget fint!

Lejlighederne er en fantastisk beliggenhed, i en dejlig rolig gade, fuldstændig fred og ro, alle tæt på downtown. Meget god udstyr af lejligheden (møbler, pejs i gården, køkken) - alle af god kvalitet. Nice og smilende par ansvarlig for forvaltningen af ​​lejlighederne. Anbefales!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Villa Apartments Duje, Juni 2015
Fremragende lejlighed!

Vi nød under dit ophold! Behagelig, komfortable og meget ren lejlighed. Værter meget venlige og service. Smukke palads - ferie for sjælen! Vær sikker på at komme tilbage igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marin Zec Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Nyrenoverede lejligheder beliggende i et familiehus med stor have tilbyder dig og din familie et behageligt ophold i en rolig del af Kaštel Lukšić. Skønheden i Kaštela og deres historiske arv vil ikke efterlade dig ligeglad. Og kun omkring 15 kilometer adskiller dig fra Split, kejser Diocletians by, og Trogir, den såkaldte kunstskat.

Villa Apartments Duje annonce er blevet set 6588 gange siden 08.03.2015.