Ferielejligheder OgradicaIž - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores beliggenhed er Veli Iž, en smuk ø beliggende nær Zadar. Hvis du vil have en ferie væk fra byens menneskemængder, overfyldte strande, larm og stress, er dette destinationen for dig. Når du vågner om morgenen, vil du mærke duften og friskheden af det rene Adriaterhav, som ligger kun 5 minutters gang væk. Stedet er lille, men specielt. Det er dekoreret med mange gamle gader, natur, havet, en kirke hvis klokker ringer, du behøver ikke se tiden an, 2 butikker med mad og tilbehør, et par caféer til at køle ned med diverse drinks og restauranter hvor du kan forkæle dig selv med ø-specialiteter og andre lækre retter. Lejlighederne er komfortable, velegnede til familier med børn såvel som for par. De indeholder alt hvad du behøver for en kvalitetsferie. Alt er lige ved hånden. Du kan gå til centrum på 7 minutter. Du kan bruge grillen, der er en del af anlægget, til at tilberede fisk og kød. Der er parkering foran huset. Hver lejlighed har en terrasse til afslapning. Kom til Veli Iž og forkæl dig selv med øens magi. Vi står til rådighed for alle spørgsmål

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling kan ske på anlægget, reservationer foretages via e-mail eller mobiltelefonnummer. Ankomsttiden er fleksibel efter kl. 10.00, og afgangstiden er indtil kl. 12.00. Forudbetaling er 10% af den samlede pris.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Hvis du afbestiller dit ophold i boligen op til 14 dage før ankomst, refunderer vi forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 70 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En velkomstdrink er inkluderet i prisen. Det er muligt at tage på en privat bådtur til den nærliggende ø Rutnjak mod et tillægsgebyr. Øen er godt forbundet med Zadar, så du kan tage på tur til Zadar.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ogradica
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Igor Sutlović
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Ferielejligheder Ogradica annonce er blevet set 3538 gange siden 27.03.2023.