Ferielejligheder IvaIž - Kroatiske øer

priser fra € 220 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores to nyrenoverede lejligheder med jacuzzi (200x200 - til 5 personer) er beliggende i en ideel beliggenhed (første række til havet) for alle elskere af fred, havro, kystgrønt og uberørt natur. Ud over en privat, naturlig strand foran bygningen med parasoller og liggestole og trapper for bedre adgang til havet, har nogle lejligheder altan med udsigt over havet og nogle har en stor terrasse med grill. I hver af de 2 lejligheder er der fuldt udstyret køkken med stue, badeværelse og soveværelse A1 med balkon (3 1), A2 med terrasse (3 1). Lejlighederne har en charme af enkelhed og sommer afslappethed, der vil slappe af i starten. En sti langs havet fører fra bygningen til et nærliggende marked og en restaurant med Robison-look og ægte dalmatisk gourmetmad. Veli Iž ligger kun få minutter væk i bil. Der kan du finde et posthus, en lystbådehavn, restauranter og et marked. På hele øen, selv foran lejligheden, kan du opdage magien ved fiskeri. Garanteret fred og nydelse!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Du kan komme til øen med færge fra Zadar (havnen i Gaženica), og du skal foretage en reservation på forhånd og købe en billet online. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du selv finder huset, kan vi møde dig på havnen. Tiden reserveres ved forudbetaling, efter bekræftelse af ledighed.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 400 m
  • Posthus: 5 km
  • Lystbådehavn: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
terrasse med jacuzzi (2 liggepladser + 3 siddepladser) kun for lejlighedens gæster
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Iva
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Danijela Škaro Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi har holdt lejlighederne familievenlige i mange år. Vores opgave og ægte tilfredshed er, når gæsten føler sig godt tilpas i vores facilitet, og når han vender tilbage igen. Vi er altid tilgængelige for vores gæster for spørgsmål og anbefalinger.

Ferielejligheder Iva annonce er blevet set 21326 gange siden 06.05.2020.