Ferielejligheder BalićHvar Ivan Dolac - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Godt 3/5
Detaljeret beskrivelse

Balic Apartments ligger på den sydlige side af øen, i den lille landsby Ivan Dolac. Takket være det største antal solrige dage i Kroatien og de stejle skråninger af vinmarker sydlige side af øen i Ivan Dolac området stammer fra druer, der gør de bedste kvalitetsvine. Ivan Dolac er stolt af sit miljø, fuld af aromatiske urter og andre Middelhavet flora. Fra det sted, en smuk udsigt over den lille ø Scedro og Korcula. Natur og miljø i Ivan Dolac er det ideelle sted for en afslappende ferie, især for familier med børn, ældre, men også for gæster trætte fra den daglige byens larm. Balic Lejlighederne er designet som separate lejligheder, med egen indgang. Hver lejlighed har et eller to soveværelser, stue, fuldt udstyret køkken og spiseplads, badeværelse og toilet, aircondition, parkeringsplads og en stor terrasse med udsigt over havet. Som registreret slægtsgård, der producerer ekstra jomfru olivenolie, vin, cognac og andre indenlandske varer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 80 m
  • Apotek: 70 km
  • Posthus: 70 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Balić
Gæstevurderinger
Godt 3/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sarajevo,
Katastrofe (1/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2022
Værste ophold i livet!

Ved at bo i 7 nætter i denne lejlighed, der ikke ligner lejligheden fra billederne, oplevede jeg den største ulejlighed i mit liv. Da han vendte tilbage ved grænsen, spurgte politimanden mig, hvor jeg boede, og hvorfor jeg ikke var registreret???!!!! I forbløffelse og chok forsøgte jeg at forklare ham, hvor jeg boede, og at der står, at turistskatten er inkluderet i den urealistisk høje pris for den bolig, vi skulle betale! Han fortalte mig, at jeg ikke var registreret, og at jeg skulle betale en bøde på 500 HRK!!!! Nu, hvad angår selve boligen, er det eneste positive (det siger vist sig selv), at lejligheden er ren. Møblerne i lejligheden er fra forrige århundrede! Skabene er sømmet??!!! og de kunne ikke bruges!!! Airconditionanlægget virker halvt. Så snart vi ankom, påpegede vi over for værterne, at satellitkanalerne ikke virkede, og ingen fortjente at løse problemet i alle 7 dage!! Terrassen er rummelig, men du er adskilt fra lejligheden af en lav væg, der ikke går hele vejen, så du, som gæsterne ved siden af os, er fuldstændig frataget intimiteten. En særlig historie er den meget ubehagelige, lille og ældgamle seng, der knirker så meget hver gang den bliver flyttet, at den vækkede min kone og mig i alle disse 7 nætter. Alt i alt føler vi os snydt og ydmyget!!!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, April 2022
Lejligheder Balić Ivan Dolac 86 Hvar

Min mand og venner og jeg tilbragte et par ferier med den yderst gæstfri Balić-familie. Det var stadig i de dage, hvor vi kunne bruge halvpension. Alt fra værelser, mad, gæstfrihed fortjener 5 stjerner. Og lysten til at vende tilbage er stor. Vi ønsker dig en masse held og lykke og tilfredse gæster.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Petra Balić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Balić annonce er blevet set 45599 gange siden 20.07.2015.