Sommerhus GogoDrašnice - Split og dens omgivelser

priser fra € 120 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Drašnice og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Gogo ligger i Drašnice på stranden. Ideel til 6 til 8 personer, fordi så har hele huset til din rådighed. Disse er 2 studie lejligheder, der deler en fælles terrasse på 30 kvadratmeter. Selv om slutningen af ​​landsbyen, alle i nærheden. Den nærmeste restaurant er 20 meter væk og et supermarked og posthus 300m eller 2 minutter. Gogo lejligheder har privat parkering.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ideel ankomst tid fra 13 til 18 timer. Afgangstid er kl.10. Betaling ved ankomsten og at foretage reservation depositum er påkrævet.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Posthus: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
I Drasnice kan du finde mange muligheder for underholdning, leje både, vandsport og anden underholdning indhold og organiserede ture til forskellige destinationer. Alle gæster velkommen drink og hvis du ønsker at bo i løbet af grillet fisk, er inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Gogo
Gordan Glučina Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Født 27. 11. 1970 i Makrskoj. Af profession turist arbejdstager, og senere studerede for arkæologiske teknikere. Hobbies min smykker og fiskeri. Jeg taler lidt tysk og talianski.

Sommerhus Gogo annonce er blevet set 17277 gange siden 18.07.2015.