Ferielejlighed Hiža38Čakovec - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Placeringen af lejligheden HIŽA 38 er tæt på Budapest-Zagreb motorvejen, ikke langt fra hovedvejen. Huset har egen gårdhave, plads til parkering af flere biler, egen have og frugthave. Det er muligt at komme til anlægget med et kæledyr efter aftale og i henhold til husordenens betingelser. I lejligheden har du 3 soveværelser (6 basissenge og 2 ekstra senge) - 2 badeværelser og et ekstra toilet. Lejligheden har sin egen mindre sauna. Lejlighedens gårdhave har terrasse, plads til socialt samvær, udendørs grill, børnegynge, bordfodbold, basketball, badmintonudstyr, volleyball - og legepladsen ligger ved siden af huset. Der er opbevaringsrum til cykler, basisværktøj til cyklister, samt 2 cykler til brug. Indgangen til lejligheden sker gennem en smart lås med kode, du er alene i huset og gården og har fuld bevægelsesfrihed og brug af gård, parkering eller rekreative faciliteter i gården.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation og bekræftelse på e-mail. Indbetaling af 100% af beløbet, 7 dage før ankomst, til kontoen. Tilmeldingstid fra kl 17.00. Udtjekningstid indtil kl. 10.00. Obligatorisk gæsteregistrering.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Refusion af forudbetaling i begrundede uforudsete omstændigheder og afbestilling 2 dage før ankomst.
Afstande
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 900 m
  • Posthus: 700 m
  • Busstation: 700 m
  • Jernbanestation: 900 m
Ekstra tilbud
Køkkenet er fuldt udstyret med alle husholdningsapparater, og alle basale krydderier, kaffe og te er til rådighed, og du bliver mødt med en velkomstdrink eller et eller andet hjemmelavet produkt fra din egen have. Den udendørs grill er fuldt udstyret til at grille. Gården har rekvisitter til børns underholdning og rekreation, og lejligheden har et skab med legetøj.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Hiža38
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Mirjana Trstenjak
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hilsen alle vores kommende gæster. Jeg er Mirjana, den vigtigste og ansvarlige "redaktør" af vores lejlighed Hiža38. Men for at det skal lykkes, har jeg hjælp fra hele min familie, min mand Dušan, bedstemor Marija, søster Jasna, døtrene Ana og Eva. Vi er alle forpligtede til at give vores bidrag for at tage imod vores gæster med maksimal opmærksomhed, som gode værter.

Ferielejlighed Hiža38 annonce er blevet set 2659 gange siden 11.05.2023.