Ferielejligheder AnkoraBrist - Split og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Brist og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Disse velindrettede og enkelt indrettede ferielejligheder ligger i et familiehus i Brist, et sted på Makarska Riviera. De er ideelle til en større eller mindre familie, fordi første sal har to soveværelser, to soveværelser og to soveværelser, mens en passage og en rummelig terrasse fra hver lejlighed skaber privatliv og en smuk udsigt over havet og øerne. I stueetagen af den store gårdhave er to mindre lejligheder A3 hver med et værelse og badeværelse, separat køkken, men forbundet til en åben loggia. Alle 4 lejligheder har separat indgang og trådløs internetadgang (WIFI) samt gratis parkering i nærheden. Langs kysten er der en nybygget promenade 5 km lang, ideel til aftenvandringer og afslapning, men også for turister, der foretrækker en mere aktiv ferie med løb, rulleskøjter og cykling. Hvis du leder efter en oase af fred og afslapning med en hjemmestemning med din familie, er Brist det perfekte sted, og vores hus ligger i centrum af byen ikke langt fra havet, butikker og restauranter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Fritidsskat er inkluderet i prisen. Vand- og elektricitetsomkostninger samt trådløst internet og parkeringsplads er inkluderet i prisen. Forskuddet er 20% af den samlede pris på pakken. Resten op til den fulde pris for arrangementet betales ved ankomsten. Forskuddet foretages ved at indsætte penge på vores bankkonto. Indtjekning: 14 timer, afrejse: 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 60 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Foruden hjemmelavede drinks vil venlige værter med glæde informere dig om de naturlige og kulturelle seværdigheder og kende til områdets skikke og seværdigheder. :) Vi hjælper dig med glæde at bære din bagage! :) Besøg Biokovo Nature Park, syv Baćina-søer, hvor du kan nyde at svømme eller sejle både, mundingen af Neretva-floden, hvor kitesurfing og lange sandstrande er populære, gå til den berømte Marian-helligdom Medjugorje (55 km), oplev rafting ved floden Cetina og nyde skønheden i vores hav og den smukke stenstrand vil gøre dit ophold uforglemmeligt. . Kom og se selv! Vi vil med glæde være dine værter!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ankora
Anamarija Visković Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Tjekkisk, Sovakisk, Polsk,
Ferielejligheder Ankora annonce er blevet set 7145 gange siden 06.03.2020.