Ferielejligheder Mika Zagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Mika Apartments er beliggende i Zagreb, og der er kæledyr tilladt. Det arkæologiske museum i Zagreb er 500 meter. De tilbyder gratis trådløs internetadgang. Alle boligenheder har fladskærms-satellit-tv. Nogle har aircondition, opholdsområde og / eller spisestuen. Der er også et tekøkken med brødrister og køleskab. Der er også ringe og el-komfur. Lejlighederne har et privat badeværelse med bruser og hjemmesko. Anlægget tilbyder også håndklæder. Ban Jelacic Square i Zagreb ligger 500 meter fra lejligheden Mika. Den nærmeste lufthavn er Lufthavn Franjo Tudjman i Zagreb, som er beliggende 11 km fra lejligheden Mika. Lavere Town er et glimrende valg for rejsende interesseret i arkitektur, mad og udforske den gamle bydel. Dette er min favorit del af hotellet \ Zagreb \ for vores gæster, baseret på uvildig revision.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling er kontant, og det er muligt at betale med faktura til den bankkonto, deponering sker efter aftale booking vilkår! Check-in er fra 14h til 23h
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotek: 50 m
  • Tankstation: 200 m
  • Jernbanestation: 1.5 km
  • Lufthavn: 11 km
  • Diskotek: 500 m
Ekstra tilbud
Du kan leje en cykel for et ekstra gebyr på 10 € per dag, og vi tilbyder service af udlejningsbiler på forespørgsel! Det er muligt at arrangere sightseeingture med turistguider!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mika
Milan Dabic Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Munter og kommunikativ person, der er altid venlig og elsker at møde nye mennesker :)

Ferielejligheder Mika annonce er blevet set 6769 gange siden 12.09.2017.