Ferielejlighed Kris Mountain ViewZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Se lejlighed inde i en virtuel tur på hjemmesiden: www. lejlighed-kris. com. Hvis du klikker på hjemmesiden for lejligheder (ned) indtaste den side, hvor du kan stort set gå lejlighed :-) Lejlighed Kris består af 2 soveværelser, køkken, badeværelse, toilet, entre og balkon. Det er beliggende på 6. sal i bygningen og har en smuk panoramaudsigt over Sljeme. Soveværelset har en dobbeltseng 160x 200cm, en stue sovesofa til 2 personer. Foran bygningen er en offentlig parkering i 2. P-zone. Daglig billet er 60kN, pris 1h er 3kN (maks 3h.) Fra man-fre: 7-20h, lør: 7-15h. Søndag er gratis. Lejligheden er 2 sporvognsstop fra busstationen, hvis du ankommer med bus eller fly. Ban Jelacic Square (vigtigste firkant) væk hendes 15 minutter med sporvogn fra lejligheden. Bygningen er helt boligområder front, som er et sportscenter og bag bygningen er en park med en legeplads. Butikker og markeder er tæt, som er caféer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling er kun i den indenlandske kontant ved ankomsten til lejligheden for et på forhånd aftalt antal overnatninger. Det er nødvendigt at bestille. betales Forbehold på bekostning af ejeren efter aftale. Reservation er også forhånd. Dolazak- af 14h. Odlazak- til 11h. Det nøjagtige tidspunkt for ankomst og afrejse efter aftale. Reservationen skal foretages for perioder med øget efterspørgsel på betalingsmåden for 100% af indkvartering på bekostning af ejeren. Priserne i de 12 måneder er for alle ugens dage undtagen fredag ​​og lørdag. Pris weekender i 12 måneder, og for det nye år er 100 euro. For enhver pris er mulige rabatter i henhold til efterspørgslen af ​​de krævede renter.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Apotek: 500 m
  • Posthus: 500 m
  • Busstation: 1 km
  • Jernbanestation: 1.7 km
Ekstra tilbud
Stan har absolut alle de nødvendige faciliteter som et hjem designet til 4-medlem familie eller to voksne. Så at du vil føle som om du bor i Zagreb!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Kris Mountain View
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Zadar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Kris Mountain View, September 2017
Fremragende!

Vi er yderst tilfredse med indkvartering i lejligheden Kris. Det er tæt på alle vigtige byens veje, men alligevel langt nok væk og roligt. Vi kan anbefale både for turismen og for erhvervslivet flere dages ophold i Zagreb. Vi opholdt sig flere gange i huset, pæn er ren og grundigt vedligeholdt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
udbina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Kris Mountain View, November 2016
begejstrede gæster

Mig og mine venner, vi holdt i denne lejlighed i tre dage og ønskede vi køber det ... begyndende fra positionen af ​​lejligheden, fra den smukke dejlig venlige værtinden indtil alt andet er fantastisk, hilste os alle udstyret, som om der allerede vi lever, alle helt rummelige komfortable, fantastisk til afslapning, balkon, god varme, ingen ord til at beskrive, hvordan vores ophold var behageligt og prisen er overkommelig, og jeg håber, at vi snart vil gentage opholder sig i denne lejlighed ... Miss Kristina tillykke og tak!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Kristina Mendeš Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejlighed Kris Mountain View annonce er blevet set 12205 gange siden 18.10.2016.