Ferielejlighed RivaSplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Riva ligger direkte på kysten i centrum af Split, i den vestlige del af Riva, en kystpromenade, der fører til byens centrum på den ene side og på den anden side til de smukke bystrande og Marjan Park Forest. Lejligheden er designet til komfortabelt ophold af to personer med mulighed for at rumme op til fire personer. Det består af et soveværelse, badeværelse, køkken og stue og en loggia med udsigt over havet, havnefronten og den nærliggende ACY marina. Udstyret med moderne udstyr for at gøre dit ophold så behageligt og ubekymret som muligt. Det har aircondition, satellit-tv, trådløst internet, massagebruser, fuldt udstyret køkken.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Sengelinned skiftes hver 7. dag under længere ophold og oftere om nødvendigt. - Daglig leje, opholdsafgift, linned, håndklæder, fuldt udstyret køkken med alt nødvendigt redskaber og redskaber, vand, elektricitet og gas, aircondition og trådløst internet er inkluderet i prisen. - Forskud er 30% af den samlede pris på arrangementet. Forskuddet foretages ved at deponere penge på en bankkonto. Resten op til arrangementets fulde pris betales ved ankomsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 50 m
 • Strand: 200 m
 • Bycentrum: 200 m
 • Dagligvarer: 50 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 100 m
 • Bank: 100 m
 • Tankstation: 30 m
 • Jernbanestation: 1 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Hvis du tager mod det nærliggende centrum (5min), finder du adskillige restauranter, taverner, caféer, butikker og den gamle bydel, der hedder Varoš, og et malerisk fiskemarked og opleve livets atmosfære i Split. Hvis du vil tilbringe noget tid i naturen og ved havet, finder du strande nær Ježinac, Kašuni, Institut, Bene og Marjan Forest Park med dens cykel- og vandrestier, gamle kirker, museer og Sustipan Memorial Park. Vi håber, at du vil se det hele selv, og vi ser frem til at se dig!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Riva
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2015
FREMRAGENDE !!!!

Jeg opholdt sig i Apartment Riva i løbet af juli og august 2015 & grundigt kan anbefale det som et glimrende sted at tilbringe en ferie. At vågne op om morgenen og have morgenmad eller en kop kaffe på balkonen var sheer himlen, kigger ud over havet, ser alle bådene & fra omkring middagstid - 01:00 og fremefter er der ren solskin på denne side af bygningen så virkelig god til solbadning. Spiste middag natten var også stor, især når lysene er tændt og natten udsigt over vestkysten i aktion er forbløffende. Lejligheden er ideel til en enkelt person og for par & kan give plads til op til 4 personer, hvis det kræves. Madlavning faciliteter var perfekt med en fuld størrelse komfur, (et must i mine øjne!), Rigelig gryder og pander, porcelæn, bestik, køkkenredskaber, masser af briller & kopper, en fuld størrelse køleskab, fryser og opvaskemaskine. Ligesom bliver hjemme! Der er masser af plads i de levende og soveværelse områder med nok lagerplads, men med en stor balkon udenfor, hvis opholder sig inde !! Lejligheden er inden for rækkevidde af Palace & alle dens seværdigheder, Riva, Bavice Beach, som har en sandstrand, Marjan Hills, hvor du har en fantastisk udsigt over Split fra Viewpoint ... der er også en restaurant der som har en stor menu & på visse nætter levende underholdning, kombineret med udsigten over Split, mens du nyder middag er en oplevelse ikke at gå glip af. Færgehavnen er 10 minutter væk, hvor der er masser af muligheder for at besøge andre øer ud for kysten ved Split såsom Brac & Hvar. The Bus Terminal ligger overfor færgen hvor der er mange ruter til andre destinationer som Zagreb & Dubrovnik, og en Shuttle service fra Split lufthavn. De lokale busser kører fra hvor den grønne marked er beliggende. Der er en god størrelse supermarked nedenunder til den lejlighed, som var en velsignelse og en kort skridt væk du har en bagere, restauranter, andre supermarkeder og et apotek. Værterne i lejligheden var absolut vidunderlige & virkelig gik denne ekstra mile ... tak Antonela, Miran, familie og venner til at gøre mig så velkommen .... du gjorde mit ophold en særlig & jeg kan ikke vente med at komme tilbage næste år !!!

Anbefalet for : Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Antonela Čmrlec Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,