Ferielejlighed Gaga Split - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Split og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Gaga ligger i en stille del af byen Split i en bygning i syvende sal med elevator og balkon med udsigt over havet nær stranden og alle de andre faciliteter. Det har fordelen af ​​fri parkering foran bygningen. Der er også en stor legeplads for børn og parker samt tæt på butikker inden for 2 minutter. Meget gode forbindelser til den offentlige busstation, og stationen er 2 minutter fra lejligheden. Den smukke Trstenik Strand nær Raddison Blu Hotel og Žnjan og Bačvice Strand ligger kun få skridt væk. Hospitalet i Križine, universiteter og fakulteter er alle 10 minutter væk. Sørg for at gå ind i centrum af byen og se vores Diocletians palads og vores Marjan, hvorfra du kan se hele SPLIT. Lejligheden kan rumme 3-4 personer og har alt hvad du behøver fra klimaet. Internet. . vask. . køkken. . køleskab med fryser. . tv. . altan. . jern. . vaskeri ... sengelinned ... håndklæder. . bade. . sæber. Supermarked LIDL virker hver dag set fra balkonen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forsendelsen betragtes som en reserveret betaling på 20 procent af prisen mindst 100 euro. Ejeren kan indtaste efter kl. 13.00 og forlade på afrejsedagen til kl. 10.00. For eventuelle oplysninger eller spørgsmål kan du altid sende en forespørgsel til en mail, der er tjekket om dagen. Opholdsafgift er inkluderet i prisen Ved ankomsten til lejligheden tøv ikke med at kontakte os for din E-besøgsregistrering, som bruges til dette formål og slettes automatisk.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 1.5 km
 • Strand: 1.1 km
 • Bycentrum: 2 km
 • Dagligvarer: 30 m
 • Restaurant: 50 m
 • Læge: 50 m
 • Apotek: 50 m
 • Bank: 60 m
 • Posthus: 100 m
 • Tankstation: 1 km
 • Busstation: 2 km
 • Jernbanestation: 2 km
 • Lufthavn: 22 km
 • Lystbådehavn: 3 km
 • Sportsaktiviteter: 50 m
 • Diskotek: 50 m
 • Kasino: 300 m
 • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
På forespørgsel kan du angive, om du vil have os til at komme til dig på en lufthavn, bus eller togstation med vores partnere, der har besluttet at gøre det. Vi kan anbefale, hvor man skal spise i byen og hvilke udflugter der skal gå.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Gaga
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Žminj,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Gaga , Juli 2018
Stor indkvartering i Split

Lejlighed Gaga ligger i en meget god beliggenhed i Split. Tæt på forretningerne er der fri parkering bag bygningen. Stranden har 15 minutter, og vi går mest på stranden. I vores lejlighed følte vi os hjemme takket være den slags og dejlige husholderske Fani, der forberedte os alt, hvad vi havde brug for til en afslappet og fornøjelig ferie. Dette er den bedste indkvartering, vi har opholdt sig i, og vi vil helt sikkert være tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
TAK

Min kære, tak for anmeldelsen, du er begge en fornøjelse i alle henseender. Du kom altid her :-) Great greeting team !!!

Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Gaga , Juli 2018
Prezadovljna

Den hjemmelavede slags og venlige. Altid tilgængelig, hvad det kræver. Lejlighed smuk, balkon udsigt smuk. Meget tilfreds

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
TAK

Pipi, tak for anmeldelsen :-) du to var fremragende :-)

Postojna,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Gaga , Juli 2018
Nice lejlighed med fantastisk beliggenhed

Vi reserverede denne lejlighed for en nat under Ultra Europe festival. Vi var overrasket over den meget lave pris sammenligning med andre lejligheder i denne periode. Lejligheden ligger i god beliggenhed - foran har du en madbutik og busstation, hvorfra bussen tager dig til centrum på kort tid. Gratis parkering til rådighed ved siden af ​​?? lejligheden. 15 min gang adskiller dig fra stranden. Apartment er rart, nyt og rent. Men kirsebær på toppen mødte sin ejer, fru Fani Bosnjak. Hun er sådan en dejlig, venlig og flink person med et stort hjerte. Hun tilbød os, et drev til Poljud staduim og forklarede og gav os information alt, hvad vi havde brug for at vide om byen. Hun tager sig virkelig af sin gæst og sørger for, at de føler sig hjemme mens de bor i sin lejlighed. Stærkt anbefale denne lejlighed. Vi vil helt sikkert bestille det igen, når vi besøger Split næste gang!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Turister uden bil, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak

tak SPAM på en god anmeldelse.Jeg vil være glad for at byde dig velkommen igen, når du vil besøge vores by Split.Jeg fortalte dig, at du var tilfreds.God hilsen til hele holdet !!!

Fani Bošnjak Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,