Ferielejligheder MirandaOmiš - Split og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Omiš og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

MIRANDA LEJLIGHEDER ligger i en behagelig middelhavsindstilling med en overkommelig beliggenhed i Nemiri i øst for Omis. Der er en halv times gåtur til byens centrum, en 2 km lang havvej. Lejlighederne ligger i en to-etagers bygning på den stejle kyst, kun 80 m fra havet. Til den smukke stenstrand kommer trappen. Vi tilbyder vores gæster et fredeligt og venligt miljø og indkvartering i fem dobbelte studiolejligheder, en to-værelses lejlighed til 4 personer og en lejlighed 2 plus 2, med en samlet kapacitet på 16 plus 2. Lejlighederne er fuldt udstyrede og har egen parkeringsplads og internetadgang.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling og bemærkninger: Hvis en gæst ønsker at bekræfte reservationen, er det nødvendigt at betale et forskud på 30% af den samlede pris på bankkontoen. Resten betales ved ankomsten. Ankomsttidspunktet er 14 timer Gæsteens afgangstid er op til 9 timer Angiv venligst følgende: Navn og efternavn, e-mail, telefonnummer, mobilnummer, ankomstdato, afrejsedato, antal voksne, antal og alder af børn. Opholdsafgift er inkluderet i prisen. En plank værdi 30 euro betales ved ankomsten og vender tilbage til gæsten ved afrejse, hvis gæsten forlader lejligheden ren.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 25 km
  • Jernbanestation: 25 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 26 km
  • Sportsaktiviteter: 25 km
  • Diskotek: 25 km
  • Kasino: 100 km
  • Nationalpark: 125 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Indenfor 100 m er der 3 restauranter med et rigt gastronomisk tilbud, 2 caféer, bagerier, en frugtbutik og en købmand. Centret er den gamle bydel med dets historiske indhold. Der er mange kulturelle og sportsbegivenheder som Piratkriget, Guitarfestivalen, Ultra Trail of Dalmatia, Moto Meeting, Mountainbike Festival. Uanset om du er på udkig efter en afslappende strandferie i fred og ro eller en aktiv ferie med aktiviteter som vandreture, vandring, gratis klatring, cykling, dykning, postlinje, bådture til nærliggende øer eller floden Cetina, en dagsudflugter til NP Krka , PP Biokovo, Split -Dioklecijan's Palace, Trogir, Dubrovnik, Medjugorje eller en tur til de nærliggende Mirabela Fortica-fæstninger, vi har en fremragende beliggenhed, og du er velkommen!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Miranda
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Limburg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2020
Raji Jey

Det var det bedste, vi fandt i Nemira Omis. Der er ingen grund til at tvivle på renlighed. Alt pickobello pænt og rent, fra indgangen til toiletter. Vi manglede intet med hensyn til udstyr. Alt var der: køleskab, opvask, tv, bord, grill osv. Den smukkeste ting er udsigten og den vidunderlige Miranda og familien. En af de varmeste mennesker, jeg nogensinde har mødt i mit liv, som var der for os døgnet rundt trods hendes private liv, selvom det var små ting. Meget velsmagende restauranter rundt om hjørnet, og hvis du vil have noget fra byen, kan du gå 30 minutter til Omis eller køre 3 minutter i bil. Det er overhovedet ikke noget problem at skifte penge. Hvis vi rejser til Kroatien igen, så KUN til Miranda !!! Der er ikke noget galt med det, fordi det var perfekt.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
U,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juli 2019
Natalia

Mirando! Miro! Jeg er taknemmelig for din gæstfrihed, varme, vidunderlige rene værelser, venlighed. Du har lige så meget varme som vi gør derhjemme. vi har ikke længere et spørgsmål, hvor vi skal hvile - bare dig. Tak for alt, vær sund og glad. Før vi mødes

Anbefalet for : Aktiv ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Prague,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Miranda, September 2018
slappe af slappe af

Jeg var i huset for første gang. Fantastisk beliggenhed for udsigten til havet, hvilket er uforglemmeligt, især ved solnedgange af solen. Store værter, indkvartering tilbyder alt hvad du behøver, herunder et møbleret tekøkken, Den lille by Omiš er kendt for sin piratfortid, lige gennem den gamle bydel og smager den lokale menu med måltider og vine. Lovers af romerske historie vil anbefale et besøg i nærliggende Split. Strandene er rene og fredelige, også egnet til børn. Tak Mirando.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Miranda Fistanić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Sovakisk, Polsk,
Mere om ejeren

Jeg hedder Miranda Fistanić, jeg er et cateringfirma ved profession. Jeg har været i denne filial siden 2000. Jeg er din kontaktperson for spørgsmål og reservationer. Jeg vil gerne byde dig velkommen og gøre alt for at gøre dit ophold i vores lejligheder så behageligt som muligt. Velkommen!

Ferielejligheder Miranda annonce er blevet set 23244 gange siden 15.10.2018.