Ferielejlighed Garden ResidencePodstrana - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Podstrana og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Garden Residence ligger kun 350 m fra havet og den smukke sand og stenstrand i Podstrana. Beliggende i et roligt dalmatiner miljø tæt på alle turistattraktioner især den berømte Diocletians Palace, som er under UNESCO beskyttelse, i centrum af Split. Den centrale busstation, banegård og busterminal er blot 10 minutter væk fra vores lejlighed. Vi er forbundet meget hyppige lokale bus linje med centrum af Split. Vi er også godt forbundet motorvejen til Trogir 25 km og Omiš 6 km. Split Lufthavn ligger 25 km derfra. Lejligheden er stilfuldt designet og udstyret med alle nødvendige faciliteter til rådighed for turister. Vores fordel er autentisk grill som er åben hele dit ophold. En smuk have med udendørs møbler giver en dejlig, rolig og intim atmosfære fuld af Middelhavet luft. Og især bør det bemærkes, at du er de eneste gæster i vores hus og privat ejendom.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling i mængden på 30% på den bankkonto, resten ved ankomsten i kontanter
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Posthus: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Cykeludlejning tillæg. Velkomstdrink inkluderet i prisen. Lejligheden har en plads til opbevaring af cykler, og i lejligheden er turistkort, brochurer og foldere. Vi har en privat parkeringsplads, som findes til gæster gratis. Vi tilbyder også gratis aircondition og gratis trådløs internetadgang og vaskemaskine. Det er muligt at bo kæledyr på forhånd. Det nærmeste supermarked ligger kun 250 meter fra vores anlæg. Spa og tennisbane er meget tæt på. Tæt på sportsfaciliteter: krop og fitness center 300m, cykelsti fra lejligheden til Upper Podstrana, golfbane, fodbold, tennis ... I nærheden er og servicefaciliteter: barer, hurtig OD, tabac, aviser, konfekture, frugtavlere, fiskehandler, supermarked, bageri, fitness og krop center. Apotek, læge, frisør 400m.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Garden Residence
Jasminka Jurašin Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Garden Residence annonce er blevet set 2908 gange siden 15.03.2017.